Netplaza

Ongelmia netin kanssa?

Asiakastuki

Asiakastuessamme ongelmaasi vastaa aina asiantuntija – joku yrityksemme avainhenkilöistä. Puhelintuki palvelee arkisin klo 9 – 18 (maanantaisin klo 10-10.30 asiakaspalvelu ei vastaanota puheluita) ja lauantaisin klo 12 – 16 tai valitun palvelutason mukaan. Sähköpostitse tuki palvelee osoitteessa tuki@netplaza.fi.

Huoltoikkuna

Palveluissamme on huoltoikkuna joka kuukauden toisena ja neljäntenä keskiviikon vastaisena yönä klo 00.00-06.00. Tänä aikana palveluissa voi esiintyä ennalta ilmoittamattomia katkoksia.

Netplaza tiedottaa

20.11. klo 16:14 / Tekniset tiedotteet

Valtakunnallisessa runkoverkossa ollut vika aiheutti osalla seutuverkkoasiakkaita liittymänopeuksien tilapäistä hidastumista ja IPTV-kuvan pätkimistä. Vika alkoi klo 14:55. Se saatiin korjattua noin klo 15:45. Vika johtui valtakunnallisessa runkoverkossa olleesta ongelmasta.

20.11. klo 15:48 / Twitter

Valtakunnallinen runkoverkkovika aiheuttaa laajoilla alueilla seutuverkkoasiakkaille yhteyden hidastelua ja pätkimistä. Vikaa tutkitaan.

19.11. klo 14:51 / Tekniset tiedotteet

Teemme muutoksia Kairan Kuidun verkossa 21.11. Muutostyöstä aiheutuu päivän aikana katkoksia yhteyksiin. Muutostyön jälkeen yhteyksien pitäisi toimia normaalisti. Mikäli yhteys ei toimi, kannattaa käynnistää kuitupääte- ja mahdollinen palomuurilaite uudestaan.

Kairan Kuidun Internet-yhteyksissä on viime viikkoina esiintynyt jonkin verran ongelmia ilta-aikaan (pääasiassa klo 18-22 välisenä aikana).

Vika on näkynyt osalla käyttäjistä IPTV-kuvan ajoittaisena pysähtelynä ja äänen katoamisena sekä välillä liittymän nopeuden heittelynä.

Ongelma on paikallistettu valtakunnalliseen runkoverkkoyhteyteen. Vian korjaamiseksi suoritamme lauantaina 21.11. aamupäivällä runkoverkon muutostyön, jolla ongelma korjataan. Kairan Kuidun runkoyhteydet käännetään jatkossa reititettäväksi Oulusta.

HUOM! Asiakaspalvelumme päivystää lauantaina poikkeuksellisesti klo 10-16.

Ystävällisin terveisin, Kairan Kuitu Oy ja Netplaza Oy

22.10. klo 9:21 / Twitter

Netplazan www-palvelimella ja sähköposteissa oli aamulla häiriöitä. Yksittäisten sivustojen käynnistyminen voi kestää vielä 15 min.

14.10. klo 11:56 / Twitter

Kairan Kuidun yhteyksissä Pudasjärven alueella on tekninen vika, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme viasta johtuvaa haittaa.