Netplaza

Ongelmia netin kanssa?

Asiakastuki

Asiakastuessamme ongelmaasi vastaa aina asiantuntija – joku yrityksemme avainhenkilöistä. Puhelintuki palvelee arkisin klo 9 – 18 (maanantaisin klo 10-10.30 asiakaspalvelu ei vastaanota puheluita) ja lauantaisin klo 12 – 16 tai valitun palvelutason mukaan. Sähköpostitse tuki palvelee osoitteessa tuki@netplaza.fi.

Huoltoikkuna

Palveluissamme on huoltoikkuna joka kuukauden toisena ja neljäntenä keskiviikon vastaisena yönä klo 00.00-06.00. Tänä aikana palveluissa voi esiintyä ennalta ilmoittamattomia katkoksia.

Netplaza tiedottaa

21.6. klo 12:27 / Tekniset tiedotteet

Juhannuksen aikaan asiakaspalvelumme palvelee seuraavasti:

Torstaina 23.6. (aatonaatto) asiakaspalvelumme palvelee normaalisti
Perjantaina 24.6. (juhannusaatto) asiakaspalvelu on suljettu
Lauantaina 25.6. (juhannuspäivä) asiakaspalvelu on suljettu

Verkonvalvontamme päivystää näinäkin aikoina normaalisti.

Leppoisaa juhannusta!

20.6. klo 12:21 / Tekniset tiedotteet

Päivitys: Runkoverkkolaitteiden päivitys valmistunut klo 8.30 mennessä. Mikäli Internet-yhteys ei ole tämän jälkeen palautunut, asiakkaita suositellaan käynnistämään päätelaitteensa uudelleen.

Kairan Kuidun Taivalkosken runkoverkkolaitteita päivitetään seuraavan aikataulun mukaan:
ti 28.6. klo 6.30-10.00 Taivalkoski, Jokikylä, Metsäkylä ja Jurmu. HUOM! Tämä päivitys tulee aiheuttamaan lyhyitä käyttökatkoksia koko Taivalkosken verkon alueella!

Runkoverkkolaitteiden päivityksen tarkoitus on parantaa verkon toimivuutta ja luotettavuutta. Päivitys aiheuttaa katkoksia Internetyhteyksiin, mutta yhteydet palautuvat automaattisesti päivityksen valmistumisen jälkeen. Mikäli kyseisen ajankohdan jälkeen Internet-yhteys ei ole palautunut, asiakkaita suositellaan käynnistämään päätelaitteensa uudelleen.

16.6. klo 10:53 / Tekniset tiedotteet

Päivitys: Palautunut normaaliksi 16.6. 11:10. Pielisen Tietoverkko-osuuskunnan Lieksan alueella olevan sähkönjakelun keskeytyksen takia tietoliikenneyhteyksissä on ongelmaa tänään torstaina 16.6.2016 klo. 10:00 aikaan. Pahoittelemme häiriötä.

13.6. klo 17:54 / Tekniset tiedotteet

Kaakkurin alueella on ilmennyt häiriötä sähköverkossa, jonka johdosta Kaakkurin alueen yritys-, sekä Talonettiasiakkaidemme Internet-liittymissä on ilmennyt teknisiä häiriöitä tänään maanantaina 13.6. klo 16. jälkeen. Pahoittelemme vikaa.

10.6. klo 9:11 / Tekniset tiedotteet

Kairan Kuidun Taivalkoskelle tuleva runkoyhteys päivitetään 15.6. klo 00-06 välillä. Päivitys aiheuttaa Kairan Kuidun Taivalkosken asiakkaille Internet-yhteyksissä lyhyen katkon. Päivityksen valmistuttua yhteyksien pitäisi palautua automaattisesti. Mikäli yhteydet eivät ole palautuneet em. ajankohdan päättymisen jälkeen, asiakkaita pyydetään käyttämään päätelaite virrattomana.
Pahoittelemme runkoyhteyden päivityksestä asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.