Netplaza

Ongelmia netin kanssa?

Asiakastuki

Asiakastuessamme ongelmaasi vastaa aina asiantuntija – joku yrityksemme avainhenkilöistä. Puhelintuki palvelee arkisin klo 9 – 18 (maanantaisin klo 10-10.30 asiakaspalvelu ei vastaanota puheluita) ja lauantaisin klo 12 – 16 tai valitun palvelutason mukaan. Sähköpostitse tuki palvelee osoitteessa tuki@netplaza.fi.

Huoltoikkuna

Palveluissamme on huoltoikkuna joka kuukauden toisena ja neljäntenä keskiviikon vastaisena yönä klo 00.00-06.00. Tänä aikana palveluissa voi esiintyä ennalta ilmoittamattomia katkoksia.

Netplaza tiedottaa

25.7. klo 14:06 / Tekniset tiedotteet

Ranuan kuituverkkojen alueilla Kuukasjärvi ja Telkkälä on vikaa kuituyhteyksissä. Vika koskee myös osaa Kuhan alueen asiakkaista.

Vian korjaustoimenpiteet ovat käynnissä. Arvioitu korjausaika on torstaina 28.7. klo 16 mennessä.

Pahoittelemme vian aiheuttamaa haittaa.

19.7. klo 9:37 / Tekniset tiedotteet

Päivitys 19.7.2016 klo 17.45: Taivalkosken yhteyksiin vaikuttanut kuituvika on korjattu 19.7. klo 17.30. Mikäli yhteys ei palaudu automaattisesti, suosittelemme käynnistämään päätelaitteen uudelleen.

Kairan Kuidun yhteyksissä Taivalkosken alueella on vikatilanne. Selvitys- ja viankorjaustyöt ovat käynnissä.

Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

14.7. klo 19:12 / Tekniset tiedotteet

Päivitys 15.7. klo 21:05. Saukkojärven/Portimon keskuksen viallinen runkokuitu on korjattu ja Saukkojärven asiakkailla yhteydet ovat palautuneet. Korjaustyöt jatkuvat vielä illan ja yön aikana, jolloin myös muiden asiakkaiden yhteydet palautuvat. On kuitenkin mahdollista, että yhteyskatkoksia esiintyy korjaustöiden aikana. Tarvittaessa käynnistäkää päätelaitteenne uudelleen.

Päivitys 15.7. klo 15:00. Saukkojärven/Portimon keskuksen alueella oleva vikakohta on paikallistettu ja korjaustyöt pyritään saamaan valmiiksi iltaan mennessä.Vian todennäköinen syy on salaman aiheuttama vaurio kaapelissa (isku toistamiseen lähes samaan paikkaan). Jos kaapelissa havaitaan lisää vikakohtia, korjaustöitä jatketaan tarvittaessa viikonlopun aikana.

Päivitys 14.7. klo 21.55. Vianetsinnän tuloksena epäillään ukkosvauriota Saukkojärven keskukseen tulevassa runkokuidussa. Vika pyritään korjaamaan nopeutetulla aikataululla.

Ranuan Kuituverkkojen Saukkojärven alueella on vikaa kuituyhteyksissä 14.7. iltapäivän ukkosten ja sähkökatkosten jälkeen. Vianselvitys on käynnissä. Vian korjausajasta ei ole tietoa.

Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

6.7. klo 15:54 / Tekniset tiedotteet

Päivitys 12.7.2016 klo 13.30: Saukkojärven yhteyksiin vaikuttanut kuituvika on korjattu 12.7. klo 12. Mikäli yhteys ei palaudu automaattisesti, suosittelemme käynnistämään päätelaitteen uudelleen.

Päivitys 11.7.2016 klo 15.15: Saukkojärven osalta vianetsintää ja -korjausta on hankaloittanut se, että osassa runkokaapeleista vain osa kuiduista on ollut rikki. Korjaustyöt pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman pian. Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Päivitys 9.7.2016 klo 7.30: Telkkälän yhteysvika on saatu korjattua 8.7. klo 21.55 Mikäli yhteydet eivät palaudu automaattisesti, käynnistäkää päätelaitteenne uudelleen.

Päivitys 8.7.2016 klo 14.00: Telkkälän ja Saukkojärven yhteysviat ovat aiheutuneet useista kuitukatkoksista. Vikakohtia paikallistetaan ja korjaustöissä pyritään etenemään mahdollisimman nopeasti. Korjauksen valmistumisajasta ei ole vielä tietoa. Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Ranuan Kuituverkkojen alueilla Saukkojärvi ja Telkkälä on häiriöitä kuituyhteyksissä. Selvitys- ja korjaustyöt ovat käynnissä. Vian korjausajasta ei ole tietoa.

Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

6.7. klo 11:27 / Tekniset tiedotteet

Päivitys 7.7.2016 klo 14.00: Salamaniskusta aiheutunut verkkovika on korjattu ja yhteydet ovat toiminnassa. Mikäli Internet-yhteys ei ole vielä palautunut, asiakkaita suositellaan käynnistämään päätelaitteensa uudelleen.

Päivitys 7.7.2016 klo 13.50: Kelujärven ja Lokan alueilla yhteydet ovat palautuneet.

Päivitys 7.7.2016 klo 10.35: Tähtikuidun alueella salamaniskun aiheuttama iso kaapelivika Sodankylän ja Kelujärven välillä jatkuu ja se koskee Siurunmaan, Puolakkavaaran, Kelujärven ja Lokan asiakkaita. Korjaustoimenpiteet on aloitettu. Arvioitua vian korjaantumisajankohtaa ei vielä ole saatavilla.
Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Päivitys klo 12.15: Seipäjärven alueen vika on korjattu. Mikäli Internet-yhteys ei ole vielä palautunut, asiakkaita suositellaan käynnistämään päätelaitteensa uudelleen.

Tähtikuidun alueilla Kelujärvi, Lokka ja Seipäjärvi on häiriöitä kuituyhteyksissä. Selvitys- ja korjaustyöt ovat käynnissä.

Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.