Netplaza

Tuotteet ja palvelut

Yritysliittymät – Laajakaista

Yrityskäyttöön suunnitellut Yritysliittymä Pro ja Yritysliittymä Basic varmistavat liiketoimintasi sujuvuuden.

WWW-hotellipalvelut

Netplaza Hotelli on sinulle huoleton ja vaivaton ratkaisu kotisivujesi tallennukseen ja ylläpitoon.

Palvelinratkaisut

Valitse joku valmiista Netplaza Palvelimistamme tai räätälöidään ratkaisusi juuri tarpeitasi ajatellen.

Talonetti

Palveleva ja edullinen Talonetti on varma valinta taloyhtiösi laajakaistaksi.

Paikallista palvelua – Netplaza Oulu

Netplaza on ainoa oululainen Internet-operaattori. Meidät tunnetaan uskomattoman hyvästä asiakaspalvelusta. Me Netplazassa haluamme auttaa teitä rakentamaan parempaa liiketoimintaa. On helppo keskittyä omaan tekemiseensä, kun voi luottaa yhteyksien toimivan ja avun olevan käsillä, kun sitä kipeimmin tarvitaan.

Netplazan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat Yritysliittymien ohella erilaiset WWW-hotellit ja virtuaalipalvelimet. WWW-hotellissa kotisivusi ovat suojatuilla ja varmennetuilla palvelimilla, joten voit nukkua yösi huoleti. Me hoidamme puolestasi myös verkko-osoitteiden rekisteröinnit ja sähköpostipalvelut.

Laajakaista koko taloyhtiölle

Talonetti on ylivoimaisesti edullisin ratkaisu koko taloyhtiön laajakaistaksi. Talonetin käsittämättömien edullisten kustannusten juju on yksinkertainen: laajakaistakulut jaetaan käyttäjien tai huoneistojen kesken.

Laajakaistaliittymämme ovat luotettavia ja kilpailukykyisiä – niin hinnoiltaan kuin nopeuksiltaankin. Älä anna mielikuvamarkkinoinnin hämätä vaan totea yksinkertaiset faktat itse. Mitä tarkemmin perehdyt eri vaihtoehtoihin, sen paremmin ymmärrät. Talonetti on tuottanut kymmenien tuhansien eurojen säästöjä jo yli sadassa asiakastaloyhtiöissämme. Parhaissa kohteissa säästöä on kertynyt jo yli 100 000 euroa ja joka päivä summa vain kasvaa!