Netplaza

Talonetti

Taloyhtiön laajakaista

Aidot ja alkuperäiset Talonetti-liittymät ovat nopeita, luotettavia ja edullisia hinnoiltaan. Mitä muuta voit enää kaivata?

Kymmenet taloyhtiöasiakkaamme ovat säästäneet laajakaistakuluissaan kymmeniä tuhansia euroja, parhaat jo yli 100 000 euroa. Miksi siis maksaisit ylimääräistä omasta laajakaistaliittymästä, kun tarjolla on nopea ja luotettava vaihtoehto huomattavasti edullisemmin?

Talonetin ajatus on yksinkertainen. Monille se on tuttu työpaikoilta ja kouluista. Koko taloyhtiölle rakennetaan yksi yhteinen laajakaistaliittymä, joka jaetaan käyttäjien kesken. Nopeutta riittää kaikille, sen tietävät kaikki lähes 200 asiakastaloyhtiötämme. Kulut jakamalla liittymästä tulee kaikille edullinen. Lue vaikkapa tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksia, jos et usko.

Helppokäyttöisen liittymän kytkemiseksi tarvitsee vain liittää verkkopiuha seinään ja pääset heti surffaamaan – asetukset ovat automaattisia, eikä kirjautumista vaadita. Pyydä laajakaista tarjous taloyhtiöösi alta tai tarkista laajakaistan saatavuus saatavuushaun avulla.

Talonetti Easy

Talonetti Easy on edullinen ja nykyisin suosituin taloyhtiön laajakaista. Se tuo netin koko taloyhtiön käyttöön ilman alkuinvestointeja. Jokainen asukas saa taloyhtiön valitseman perusnopeuden ja voi halutessaan tilata suoraan Talonetiltä lisää nopeutta. Taloyhtiön valitsema perusnopeus on yleensä 10 Mbps ja asukkaat voivat tilata lisänopeutta jopa 100 Mbps. Talonetti ylläpitää yhteydet ja laitteistot, asukkaiden vastuulle jää vain netin käyttö.

Talonetti Premium

Talonetti Premiumin tehot riittävät isommankin naapuruston käyttöön. Parhaimmillaan kaistalla riittää nopeutta 100 Mbps, vaikka hinta jää helposti alle halvimpienkin yksityisten liittymien. Taloyhtiö tekee alkuinvestoinnin laitteistoon, joka mahdollistaa maksimikapasiteetin asukkaalle uskomattoman edullisesti. Ratkaisun huolettomuuden takaa Netplazan ylläpitopalvelu.

Tyytyväisyystakuu

Yli 15 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden tuomalla kokemuksella annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Yksinkertaista, turvallista ja helppoa.

Talonetin hyödyt sinulle

1Asiakaspalvelu Meille soittaessasi saat aina puhua asiantuntijalle, joka laittaa laajakaistasi kuntoon. Jos kaikki tukipuhelimemme ovat varattuina, soitamme sinulle takaisin. Et joudu jonottamaan saadaksesi palvelua.
2Nopeus Voit räätälöidä liittymän tarpeittesi mukaan. Laajakaistan nopeus riittää peruskäyttäjästä pelaajalle. Vauhtia saat myöhemmin halutessasi lisättyä – lupaamme nopeudeksi jopa 100 MB/s.
3Pienet kustannukset Et varmasti halua maksaa netistä ylimääräistä, vaan haluat edullisen ja laadukkaan Internet-yhteyden. Talonetti toteuttaa molemmat toiveesi.
4Täysin riskitön Talonetti on taloyhtiöille täysin riskitön valinta. Meillä on kokemusta lähes 200 taloyhtiöasiakkaan palvelimisesta jo seitsemän vuoden ajalta. Tiedämme myös, että asiakaspalvelumme lyö laudalta kilpailijamme. Näin ollen uskallamme tarjota palvelullemme täyden rahat takaisin -takuun!