Netplaza

Palvelinratkaisut

Netplaza Palvelin

Kun haluat olla oman palvelimesi herra, on Netplaza Palvelin oikea valinta.

Netplazan virtuaalipalvelimet soveltuvat käyttöösi, kun haluat palvelintilaa verkkopohjaisten ohjelmistojen ajamiseen tai vaikka uusien projektien testaukseen.

Valitsemalla virtuaalipalvelimen säästät merkittävästi aikaa palvelimen pystytyksessä. Samalla voit lakata murehtimasta laiterikoista. Koska palvelimet ovat virtualisoituja, mahdollisen laiterikon yhteydessä palvelut siirtyvät automaattisesti toiselle palvelimelle. Ei siis enää katkoja palveluihisi.

Tyytyväisyystakuu

Yli 15 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden tuomalla kokemuksella annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Yksinkertaista, turvallista ja helppoa.

Tekniikkaa joka toimii

Kaikissa virtuaalipalvelimissa on Linux käyttöjärjestelmä. Palvelimen suorittimet, muistit ja levytila määritellään tarpeidesi mukaan. Virtuaalipalvelimet sijaitsevat operaattoritasoisissa laitetiloissa, joissa on mm. varmistetut tietoliikenneyhteydet ja sähkönsyöttö. Palvelusi ovat saatavilla kaikkialta, kaikkina aikoina.

Netplazan virtuaalipalvelimet käyttävät vikasietoista levyjärjestelmää. Tämän lisäksi tiedot varmistetaan joka yö varmistuspalvelimelle, joka sijaitsee eri laitetilassa. Päivittäiset varmistukset ovat saatavilla viikon ajalta ja viikottaiset varmistukset kolmen kuukauden ajalta.

Alla olevasta vertailutaulukosta voit valita itsellesi sopivimman palvelimen. Alla mainittujen teknisten ominaisuuksien lisäksi kaikkiin virtuaalipalvelimiin kuuluu tietenkin automaattisesti kiitelty Netplazan asiakaspalvelu.

Etsitkö enemmän prosessoritehoa, muistia tai levytilaa? Poikkevatko vaatimuksesi jotenkin muuten alla mainituista? Voimme tarvittaessa räätälöidä vaativiinkin tarpeisiisi sopivan ratkaisun, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Hinnat ALV 0%

Netplaza Palvelin XS Netplaza Palvelin S Netplaza Palvelin M Netplaza Palvelin L Netplaza Palvelin XL
Prosessori 1 suoritinydin 1 suoritinydin 2 suoritinydintä 3 suoritinydintä 4 suoritinydintä
Taattu keskusmuisti 512 MB 1024 MB 2048 MB 4096 MB 8192 MB
Varmennettu levytila 8 GB 25 GB 50 GB 100 GB 200 GB
Kiinteät IP-osoitteet 1 kpl 1 kpl 1 kpl 5 kpl 5 kpl
Kahdennettu tietoliikenneyhteys 100/100 Mbps x x x x x
Kuukausittainen liikennöintisuositus 100 GB 450 GB 600 GB 900 GB 1200 GB
Käyttöjärjestelmä CentOS 7 CentOS 7 CentOS 7 CentOS 7 CentOS 7
Pääkäyttäjän oikeudet x x x x x
Tekninen ylläpito ja käyttöjärjestelmän tietoturvapäivitykset x x x x x
Netplazan kiitelty asiakaspalvelu x x x x x
Hinta / kk 49,00 € 99,00 € 149,00 € 199,00 € 299,00 €