Netplaza

Yritysliittymät – Laajakaista

Laadukas laajakaista

Luotettava ja nopea laajakaistaliittymä on nykyisin yksi yritysten liiketoiminnan perusedellytyksistä. Ammattikäyttööön tarvitaan ammattitason työkalut. Siksi yrityskäyttöön tarvitaan yritysten tarpeisiin suunnitellut laajakaistayhteydet.

Internetin merkitys liiketoiminnalle kasvaa jatkuvasti. Kuluttajien tarpeisiin kehitetty halpa nettiliittymä ei vastaa yritystoiminnan tarpeita etenkään luotettavuuden tai asiakaspalvelun osalta.

Netplazan Yritysliittymä on joillekin asiakkaillemme jopa statuskysymys. Kun etsitään parasta, valitaan Netplaza. Kun halutaan laadukas laajakaista järkihintaan, halutaan Netplaza. Kun halutaan asioida ihmisten – ei prosessien – kanssa, tilataan Netplaza. Bonuksena saat reilun alennuksen kilpailijoiden vastaaviin nettiliittymiin.

Katso tarkemmat tiedot laajakaistaliittymistä ja niihin kuuluvista palveluista palvelukuvauksestamme.

Tyytyväisyystakuu

Yli 15 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden tuomalla kokemuksella annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Yksinkertaista, turvallista ja helppoa.

Yritysliittymä Pro -laajakaista

Netplazan Yritysliittymä Pro on laadukas ja luotettava valinta yrityksesi laajakaistaksi. Ammattikäyttöön suunnitellussa palvelussa laatu näkyy ja tuntuu joka tasolla: asiakaspalvelussa, käytetyissä tekniikoissa ja laitteistoissa sekä palveluasenteessamme. Netplazan Yritysliittymissä tulee hyvä mieli sekä asiakkaalle että meille.

Yritysliittymä Pro on nimensä mukaisesti luotettava valinta yrityksen laajakaistaksi. Liittymän nopeus on sitä mitä tilataan eikä jotain lähellä sitä. Yhteysnopeudet ovat tyypillisesti välillä 10/10 – 100/100 Mbps, mutta jopa 1 Gbps yhteydet ovat mahdollisia. Pro -liittymät toteutetaan luotettavalla ja häiriösietoisella G.SHDSL -tekniikalla tai valokuidussa.

Pro -liittymät soveltuvat hyvin useiden toimipisteiden yhdistämiseen. Lisäpalveluna Pro -liittymiin on saatavissa erilaisia yritysverkko, VPN- ja palomuuriratkaisuja. Ota yhteyttä myyntiimme ja etsitään teille parhaiten sopivat ratkaisut.

Yritysliittymä Basic -laajakaista

Basic on yrityksen perustarpeisiin suunniteltu edullinen nettiyhteys. Liittymä soveltuu erityisesti pienten yritysten liittymäksi sekä etätyöliittymäksi kotiin. Basic -liittymät toteutetaan ADSL tai VDSL2 -tekniikalla. VDSL2 -tekniikalla saapuva nopeus on jopa 100 Mbps.

Jos et tiedä kumpi on paras laajakaistaliittymä sinulle, tee Netplaza Kartoitus ja selvitä tarkemmin tarpeesi. Voit tarkistaa liittymän saatavuuden osoitteeseesi saatavuushaun avulla.

Netplazan Yritysliittymien vakiovarusteita ovat

1Palveluasenne Netplaza Oy on yrittäjävetoinen ja palveleva. Tiedämme kuinka tärkeää on saada nopeaa palvelua, kun sen tarve tulee. Asiakaspalvelunumeroihin jonottaminen on kaikille tuskallisen tuttua. Netplazan asiakkaana pääset eroon hissimusiikista.
2Nopeus Liittymä räätälöidään yrityksesi tarpeisiin. Vauhtia riittää juuri niin paljon kuin tarvitset, vaikkapa 100 Mbps:ään asti. Netplazan liittymillä teet etätyöt tietoturvallisesti ja siirtelet isoja tiedostoja sujuvasti.
3Luotettavuus Yrityskäyttöön tarkoitettujen liittymien on oltava luotettavia ja vikatilanteiden harvinaisia. Kaikki yritysliittymämme ovat automaattisessa verkonvalvonnassa, joka hälyttää heti vikojen ilmaannuttua. Havaitsemme ongelmat jopa ennen kuin ehdit edes ilmoittaa niistä. Viimeiset kaksi vuotta liittymiemme toimintavarmuus on ollut seurantamme mukaan yli 99,9 %.