Netplaza

WWW-hotellipalvelut

Netplaza Hotelli

Netplaza Hotelli on huoleton ja vaivaton ratkaisu kotisivuillesi. Sinun vastuullasi on vain sivujen sisällön pitäminen ajan tasalla. Netplaza huolehtii muista seikoista, kuten tietoturvasta.

Tarvitsitpa tilaa yksinkertaisille sivuille tai viimeisen päälle viritetyn alustan web-kaupalle, meiltä löytyy osaava apu!

WWW-sivujen osoite muodostetaan yleensä yrityksen nimestä. Samaan osoitteeseen voidaan liittää myös yrityksesi sähköpostit, jotka ovat osa WWW-hotellipakettia. Palvelinyhteydet ovat varmistettuja ja jatkuvasti valvottuja.

Verkkotunnukset

Liiketoiminnassa yrityksen WWW-sivuilla ja sähköpostissa on syytä käyttää yritykselle rekisteröityä omaa verkkotunnusta. Oman verkkotunnuksen avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden ja löytymisen verkossa. Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät verkkotunnukset, esimerkiksi .fi, .com, .net, .org, .info, .tv, .biz, .eu jne.

Mikä hotelli?

WWW-hotellipalvelulla tarkoitetaan yrityksen WWW-sivutilaa eli kotisivuja varten palvelimelta varattua tilaa. Yrityksen sivujen osoite on yleensä muotoa muotoa http://www.yritys.fi/ tai http://www.yritys.com/.

Netplazan WWW-hotelleissa kotisivusi ovat varmassa tallessa. Varmuuskopiointi tehdään joka yö. Palvelimet sijaitsevat operaattoritasoisissa laitetiloissa joissa on mm. varmistetut tietoliikenneyhteydet ja sähkönsyöttö. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että sivusi toimivat kaikissa tilanteissa luotettavasti.

Tyytyväisyystakuu

Yli 15 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden tuomalla kokemuksella annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Yksinkertaista, turvallista ja helppoa.

Valitse sopivin

Oheisesta taulukosta voit vertailla, mikä paketti sopisi juuri sinulle. Kaikki Hotellit sisältävät verkkotunnuksen rekisteröinnin, ylläpidon ja uusimisen, levytilan varmuuskopioinnin, kävijätilastoinnin, virustorjunnan sekä autentikoivan SMTP-palvelimen. SSL-sertifikaatteja on saatavissa kolmea tyyppiä (tavallinen SSL-sertifikaatti, EV-sertifikaatti ja Villikorttisertifikaatti). Kaikki sertifikaatit hankitaan luotettavilta toimittajilta (GeoTrust, Comodo) ja asennetaan asiakkaalle valmiiksi. Kysy lisätietoja myynnistämme.

x = Sisältyy pakettiin
o = Mahdollista toteuttaa lisäpalveluna

Hinnat ALV 0 %.

Hotelli XS Hotelli S Hotelli M Hotelli L Hotelli XL
Levytila 50 MB 50 MB 500 MB 2000 MB 4000 MB
Sähköpostiosoitteet 1 x 512 MB 5 x 512 MB 10 x 512 MB 20 x 512 MB 50 x 512 MB
Sivujen päivitys FTP FTP SSH, SCP,
SFTP, FTP
SSH, SCP,
SFTP, FTP
SSH, SCP,
SFTP, FTP
Komentokielet (CGI, PHP) x x x
Oma Apache www-palvelin x x x
Perustason roskapostisuodatus x x x
Premium roskapostisuodatus o o o x x
Tietokanta (MySQL, PostgreSQL) x x x
Sertifikaatti (SSL) o o x
Avausmaksu 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 €
Kuukausimaksu 5,90 € 9,90 € 19,90 € 39,90 € 59,90 €