Netplaza

Yritysinfo ja uutiset

Oululaista osaamista

Olemme Internet-palveluntarjoaja lähellä sinua. Saat meiltä nopeat yritysliittymät – jopa samana päivänä, jos sinulla on kiire. Autamme sinua myös domain-, sähköposti- ja www-asioissa – saat kaiken tarvitsemasi meiltä tuoreena ja viiveittä. Erinomainen kilpailukykymme ja markkinoiden korkeatasoisin palvelu perustuvat asiantuntijoiden johtamaan ja omistamaan organisaatioon – teknisessä tuessakin ongelmasi selvittää usein joku asiantuntevista omistajistamme.

Avainhenkilömme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita. Tekninen osaaminen ja tietämys ovat yliopistokoulutuksen ja pitkän työkokemuksen peruja. Osakkaina meillä on aina halu ratkaista asiakkaan ongelma nopeasti ja pysyvästi. Eniten kiitoksia saakin palvelumme, joka saattaa joskus pelastaa sinunkin päiväsi.

Netplaza Oy on tarjonnut internetpalveluja oululaisille jo vuodesta 1996. Siitä asti meille on kertynyt satoja erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Liikevaihtomme vuonna 2015 ylittää kaksi miljoonaa euroa.

Mutta älä tyydy vain meidän vakuutteluun erinomaisesta palvelusta, lue mitä asiakkaamme kertovat.

Netplaza Oy saanut johtavilta luottotietoyhtiöiltä korkeimmat luottokelpoisuussertifikaatit jo kuutena peräkkäisenä vuotena, joten yritys on erittäin luotettava ja vakaa yritysten internetpalveluiden tarjoaja:

  • Kauppalehti, 2014, Menestyjät
  • Suomen Asiakastieto Oy 2007-2013, Suomen Vahvimmat

Netplaza uutiset

Lehdistötiedote 17.6.2015 klo 14

Oulu vaihtaa internetoperaattorin paikalliseen – kyseessä on historiallisen suuri muutos

Oululainen internetoperaattori Netplaza Oy, FNE‐Finland Oy ja Oulun kaupunki ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jolla kaupungin internetyhteyksien toimittajaa vaihdetaan. Palvelut tähän saakka toimittanut DNA siirtyy sivuun ja palvelut siirtyvät Netplazan ja FNE‐Finlandin muodostaman yhteenliittymän tuottamiksi kahdeksan kuukautta kestävän palvelutransition aikana. Tehty sopimus on kolmevuotinen ja sen kokonaisarvo on lähes neljä miljoonaa euroa. Netplaza tuottaa sopimukseen kuuluvat alueverkkoyhteydet ja FNE‐Finland runkoverkkoyhteydet.

Netplaza Oy:n toimitusjohtaja Tommi Linna pitää tehtyä sopimusta historiallisena. ”Tietääkseni Suomessa ei ole tehty tämän mittakaavan operaattorivaihtoa yhdessäkään kaupungissa, ainakaan tällaiselle pienelle toimijalle kuten me.” Linnan mukaan sopimus kertoo paitsi teknologian, myös toimintakulttuurin muutoksesta. ”Teknologia on siinä mielessä arkipäiväistynyt, että verkkoyhteydet ovat digiyhteiskunnan perusinfraa. Pienikin yritys pystyy toimimaan tässä kentässä uskottavasti myös isojen toimijoiden kanssa, kun sillä on tarjota huippuluokan asiakaspalvelu ja kustannustehokas hinnoittelu”, Linna arvioi.

Lisätietoja:
Tommi Linna, toimitusjohtaja, Netplaza Oy, p. 044 5577 555
Veli‐Pekka Huttunen, toimitusjohtaja, FNE‐Finland Oy, p. 044 299 0592

Oulu on yli 200 000 asukkaan kaupunkiseutu, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä tulevaisuuden osaamista ja tekemisen tahtoa tieteen, kulttuurin ja teknologian alueilla sekä Suomen nuorimman väestön villiä uskallusta luoda uutta. Oulun kaupunkiseutu on Suomen pohjoinen metropolialue ja Skandinavian pohjoisten alueiden suurin keskus. Oulun kaupungin palveluksessa on 12 000 työntekijää. Oulun Tietotekniikka tuottaa Oulun kaupungin konserniin tietoteknisiä palveluja. Se toimii kaupungin ja sen organisaatioiden kumppanina mahdollistaen niiden toiminnan kehittämisen ja tehostamisen tietotekniikan avulla.

Netplaza Oy on nopeasti kasvava oululainen internetpalveluntarjoaja, joka kehittää ja tarjoaa huippunopeita laajakaistaratkaisuja yrityksille, alueellisille seutuverkoille ja taloyhtiöille. Yhtiö on perustettu vuonna 1996. Netplazan liikevaihto vuonna 2014 oli 1,6 M € ja arvio kuluvan vuoden liikevaihdosta on n. 2,5 M €.

FNE‐Finland Oy on Finnet‐ryhmään kuuluva valtakunnallisia runkoverkkoyhteyksiä tarjoava operaattori. FNE‐Finlandin viime vuoden liikevaihto oli 3,5 M€.