Netplaza

Asiakkaitamme

Asiakkaiden puheenvuoro

Netplaza on ketterä, nopea ja palveleva, myös muualla kuin nettisivujen teksteissä. Asiakkaammekin tietävät sen. Lue tältä sivulta mitä he sanovat meistä.

Paikallisuus ja yrittäjävetoisuus ovat valttejamme. Se näkyy ja heijastuu kaikkeen tekemiseemme, ei vain lupauksiimme.

Netplazan asiakkaina on satoja oululaisia yrityksiä ja lähes kaksisataa taloyhtiötä. Vaikka määrä kasvaakin nopeasti, vielä mahtuu mukaan. Et taatusti pety!


Netox Oy

Netox on keskittynyt suunnitelmalliseen tietohallintoon, yritysten IT-infrastruktuurin hallintaan ja vakiointiin, sekä korkean vaatimustason tietoturvaratkaisuihin. Meidän kannalta toimivat yhteistyökumppanit ovat kriittisessä roolissa asiakastyytyväisyyden ja luottamuksen saavuttamisessa.

Netplaza on meille kumppani, johon voimme luottaa. Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta siitä, että olemme tuoneet Netplazan ratkaisut vaihtoehtona vanhojen isojen operaattoreiden rinnalle. Netplazan ratkaisuilla olemme voineet toteuttaa tietoturvalliset ja luotettavat yhteydet edullisesti.

Lisäksi Netplazan panostus osaamiseen ja asiakaspalveluun on luonut hyvän pohjan yhteistyölle. Kun molemmat kumppanit puhuvat samaa kieltä, yhteistyö sujuu vaivattomasti.

– Hallituksen puheenjohtaja, kehitysjohtaja Niko Candelin, Netox Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Mitta Oy

Mitta Oy:n tarjoamat laadukkaat, virheettömät ja monipuoliset mittauspalvelut ovat yrityksemme toiminnan kannalta tärkein kulmakivi, minkä johdosta Mitta Oy on pystynyt kasvattamaan toimintaansa voimakkaasti viimeisten vuosien aikana joka puolella Suomea. Koska Mitta Oy:n toiminnan kannalta merkittävin yksittäinen tekijä on tuottamamme mittauspalvelun laatu, yrityksemme käyttämien tietoliikenneyhteyksien toimintavarmuus nousee yrityksemme toiminnassa myös erityisen merkittävään rooliin.

Internet-palveluntarjoajaa valittaessa Netplaza erottui muista operaattoreista selvästi mm. nopeampien yhteyksien, toimintavarman toteutuksen ja kustannustehokkaan VPN-ratkaisun johdosta, minkä takia Netplazan liittymiä oli helppo suositella yrityksen johdolle päätöksentekohetkellä.

Netplazan tarjoamien liittymien kautta olemme saaneet häiriövapaat ja nopeat tietoliikenneyhteydet eri puolilla Suomea oleville toimipisteillemme, mikä mahdollistaa yrityksemme verkkoresurssien jakamisen eri toimipisteidemme välillä tietoturvallisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Netplazan toimittaman VPN-ratkaisun myötä Mitta Oy:n työntekijöillä on yrityksemme verkkoresurssit käytössä myös fyysisestä sijainnista riippumatta, jolloin pystymme tuottamaan laadukkaita mittauspalveluita entistäkin tehokkaammin.

– Järjestelmävastaava Iiro Kukkonen, Mitta Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Ludocraft Oy

”LudoCraftilla on käytössä Netplazan 100/100 Mbps-yritysliittymä. Se toimii ihan satasella, mikä on tuotantomme kannalta olennaista. Asiakkaamme luottavat meihin ja meidän on luotettava omiin järjestelmätoimittajiin. Pelituotannoissamme serveri- ja nettiyhteyskatkokset kumuloivat massiivisen määrän ongelmia välittömästi, jos niitä tulee. Sirkuksen pitää pyöriä koko ajan täysillä.”

– Pääohjelmoija Tuomo Korva, LudoCraft Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Oulun Isännöitsijätoimisto

”Netplaza erottuu kilpailijoista siten, että toimija on paikallinen, joustava ja palvelut ovat ’nurkan takana’. Vikatilanteissa ei tarvitse näpytellä numeroita tai kuunnella ’tiluliluleijaa’ linjoilla. Tämä on saanut kiitosta käyttäjiltä.

Kytkennät, tiedottaminen ja yhteistyö on tehty helpoksi ja on toiminut sovitulla tavalla. Asiakasyhtiömme, jotka ovat valinneet Netplazan operaattoriksi, ovat kiitelleet hintatasoa muihin toimijoihin nähden.

Kokonaisuutena voimme todeta, että yhteistyö Netplazan kanssa on mutkatonta, helppoa ja se toimii.”

– Toimitusjohtaja, Vuoden Isännöitsijä 2011, Mauri Niemelä Oulun Isännöitsijätoimisto Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Asukkailta kuultua

Moni asiakastaloyhtiömme asukas on ollut tyytyväinen Talonetin laajakaistalittymään. Kiitosta saavat erityisesti hinta, helppous ja toimivuus. Liittymän saa nopeasti tilattua käyttöön uuden asukkaan muuttaessa taloyhtiöön.

”Todella hyvä ja luotettava liittymä, hintakaan ei päätä huimaa. Myös asiakastuki erittäin asiallinen ja ymmärtäväinen.”

– M.N., As Oy Alppitie 8

”Ensimmäinen nettiliittymä, missä ei mitään moitittavaa. Riittää kevyesti kokeneemmankin käyttöön.”

– M.L., As Oy Oulunsalon Kirkkopiha

”Pienten alkuongelmien korjaannuttua liittymä on toiminut loistavasti ja asioiden hoitaminen on ollut Talonetin/heidän henkilökuntansa kanssa todella nopeaa ja helppoa. Kiitoksia!”

– J.T., As Oy Villa Veronica

”On hauska toimia kun yhteys toimii. Toimii, kun EI mene itse ropeltamaan ja muka viisaana olemaan”

– P.K., As Oy Oulun Kisakulma

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous