Netplaza

Asiakkaitamme

Asiakkaiden puheenvuoro

Netplaza on ketterä, nopea ja palveleva, myös muualla kuin nettisivujen teksteissä. Asiakkaammekin tietävät sen. Lue tältä sivulta mitä he sanovat meistä.

Paikallisuus ja yrittäjävetoisuus ovat valttejamme. Se näkyy ja heijastuu kaikkeen tekemiseemme, ei vain lupauksiimme.

Netplazan asiakkaina on satoja oululaisia yrityksiä ja lähes kaksisataa taloyhtiötä. Vaikka määrä kasvaakin nopeasti, vielä mahtuu mukaan. Et taatusti pety!


OP-Palvelut Oy

OP-Pohjola ryhmään kuuluvat yritykset hankkivat tarvitsemansa monipuoliset asiantuntijapalvelut konserniin kuuluvalta OP-Palvelut Oy:ltä. Oulun yksikkö tunnetaan kovatasoisesta mobiiliosaamisestaan – sen vastuulla ovat esimerkiksi korkean tietoturvan pankkipalvelusovellusten kehittäminen.

Oulun yksikön IT-tuesta vastaava Mika Saarela on ihmeissään, kun ruvetaan puhumaan verkkoyhteyksistä. ”Kun aikanaan pyysimme tarjouksia eri operaattoreilta, oli Netplazan lupaama toimitusaika aivan käsittämätön. Kun muut puhuivat viikoista, Netplaza ilmoitti että yhteys kytketään samana päivänä. Ja niin tosiaan kävikin – tilaus lähti aamupäivällä, iltapäivällä alkoi bitti liikkua”, Saarela ällistelee.
Saarela kertoo myös, että muutospyyntöihin reagointia ei ole koskaan joutunut odottamaan seuraavaan päivään. ”Asia on hoidettu nopeimmillaan puolessa tunnissa. Joskus on mennyt kaksi. Tavallisiin operaattoreihin tottuneena tätä on vaikea edes kuvata – sanotaan nyt vaikka että salamannopeaa”, Saarela kuvaa Netplazan asiakaspalvelun toimintaa.
Ja kun edellä oli pelkkää asiaa, niin lopuksi tulevat kehut. ”Toivottavasti Netplaza ei nosta liittymän hintaa, kun kuulee tämän.” Saarela vaikenee ja jatkaa kuiskaten. ”Meille myytiin 10/10 -megainen yhteys. Olemme mittauksissa todenneet, että se toimii jatkuvasti yli 30 megan nopeudella. Älä kerro kenellekään.”

OP-Palvelut Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Oulun Laatumikro

Yritysasiakkuuksiin keskittyvä Oulun Laatumikro on tarjonnut tietotekniikan asiantuntijapalveluita kaupungin keskustan tuntumassa jo vuodesta 1995. Asiakkaat saavat Laatumikrosta paitsi tarvitsemansa tietokoneet oheislaitteineen, myös tukea niiden valintaan, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Luotettava verkkoyhteyskin järjestyy helposti – silloin toimittaja on Laatumikron pitkäaikainen kumppani, Netplaza.

”Laatumikron oma verkkoyhteys on Netplazalta, samoin esimerkiksi kotiliittymäni”, kertoo Oulun Laatumikron toimitusjohtaja Marko Alatalo. ”Samaa on helppo suositella omille asiakkailleni.”
Alatalon mukaan Netplazan ehdottomia vahvuuksia ovat toimitusvarmuus ja uskomattoman hyvä asiakaspalvelu – ja erityisesti myynnin jälkihoito. Asiakasta ei jätetä yksin sen jälkeen, kun kaupat on tehty. ”Eiköhän Netplaza ole ainoa nykytoimijoista, joka voi ilmoittaa jopa kellonajankin, milloin nettiyhteys kytketään”, Alatalo ihmettelee, ja kertoo vielä anekdootin pikku pulmasta kotiliittymänsä kanssa. ”Olin vasta saanut liittymän, eikä minulla ollut vielä numeroa tekniseen tukeen. Pyhäiltana siinä ilmeni jokin pulma – asetusten kanssa häikkää – ja laitoin tekstiviestin Linnan Tommille. Maanantaiaamuna ennen seitsemää Tommilta tuli tekstari takaisin, että homma on kunnossa. Eihän tällaista palvelua saa mistään – turha edes kuvitella.”
(Tommi Linna on Netplaza Oy:n toimitusjohtaja. Ensisijaisesti tukipyynnöt pyydetään osoittamaan Netplazan verkkosivuilta löytyviin asiakaspalvelun numeroihin. Toim.huom.)

Oulun Laatumikro

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Koodiviidakko Oy

Vetreään digitaaliseen viestintään erikoistunut Koodiviidakko Oy tarvitsi Oulun toimipisteelleen luotettavaa ja nopeaa verkkoyhteyttä. Luonteva valinta oli 100-megainen Netplaza Yritysliittymä Pro, joka turvaa Koodiviidakon liiketoiminnan keskeiset yhteydet nyt ja tulevaisuudessa.

”Netplazalla tekniikka tekee sen mitä lupaa ja palvelu toimii kun on tarvetta.”

– Toimitusjohtaja Samuli Tursas, Koodiviidakko Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Kiinteistö-Tahkola Oy

Valtakunnallisesti toimiva Kiinteistö-Tahkola Oy on vankkaan kokemukseen nojaava isännöinti- ja vuokravälitysyhtiö, joka palvelee 150 ammattilaisen voimin asiakkaitaan usealla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Kun toimipisteiden välille tarvittiin luotettavasti toimiva, nopea ja tietoturvallinen yritysverkko, tarjosi Netplaza parhaan ratkaisun.

”En ole perillä tekniikasta. Jos homma ei pelaa, ruukaan metelöidä – ei ole tarvinnut metelöidä. Valintaa tehdessämme kriteereinä olivat nopeus ja hinta. Päädyimme Netplazaan, jonka asiakaspalvelusta saa vastaukset helposti. Olemme ehtineet saada kokemusta esimerkiksi siitä, miten homma toimii muuton yhteydessä. Hyvin.”

– Myyntijohtaja Tero Tahkola, Kiinteistö-Tahkola Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Sunkoru Oy

Palveleva koruliike Sunkoru Oy keskittyy asiakkaan kuuntelemiseen ja tuotevalikoiman kehittämiseen asiakaspalautteen perusteella. Kun asiakas saa asiantuntevaa palvelua ja lähtee kaupasta tyytyväisenä hyvien ostosten kanssa, hän tulee sinne uudestaan.

”Koska asiantunteva palvelu on meidän ydinosaamistamme, vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Siksi valitsimme Netplazan.”

– Toimitusjohtaja Aki Keisu, Sunkoru Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Pohjolan Design-Talo Oy

Muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Design-Talo rakentaa asiakkaidensa toiveiden mukaisia taloja ympäri Suomen. Unelmat toteutuvat ja verkkoyhteydet pelaavat – kaikilla paikkakunnilla. Netplazan järeämmän luokan ratkaisulla kaikki Design-Talon toimipisteet yhdistettiin yritysverkolla ja suojattiin palomuurilla – turvallisesti ja laadukkaasti.

”Asetimme yritysverkolle tiukat vaatimukset, koska tämän kokoisessa organisaatiossa verkkoyhteys ja sen luotettavuus on osa keskeistä infrastruktuuriamme. Verkossa liikkuu paljon dataa sekä toimipisteiden välillä että asiakkaillemme kuin myös yhteistyökumppaneillemme. Netplazan ehdottama ratkaisu oli tekniikaltaan että kustannuksiltaan kilpailukykyisin.”

– Tietohallintopäällikkö Anna Kortesalmi, Pohjolan Design-Talo Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Netox Oy

Netox on keskittynyt suunnitelmalliseen tietohallintoon, yritysten IT-infrastruktuurin hallintaan ja vakiointiin, sekä korkean vaatimustason tietoturvaratkaisuihin. Meidän kannalta toimivat yhteistyökumppanit ovat kriittisessä roolissa asiakastyytyväisyyden ja luottamuksen saavuttamisessa.

”Netplaza on meille kumppani, johon voimme luottaa. Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta siitä, että olemme tuoneet Netplazan ratkaisut vaihtoehtona vanhojen isojen operaattoreiden rinnalle. Netplazan ratkaisuilla olemme voineet toteuttaa tietoturvalliset ja luotettavat yhteydet edullisesti.

Lisäksi Netplazan panostus osaamiseen ja asiakaspalveluun on luonut hyvän pohjan yhteistyölle. Kun molemmat kumppanit puhuvat samaa kieltä, yhteistyö sujuu vaivattomasti.”

– Hallituksen puheenjohtaja, kehitysjohtaja Niko Candelin, Netox Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Mitta Oy

Mitta Oy:n tarjoamat laadukkaat, virheettömät ja monipuoliset mittauspalvelut ovat yrityksemme toiminnan kannalta tärkein kulmakivi, minkä johdosta Mitta Oy on pystynyt kasvattamaan toimintaansa voimakkaasti viimeisten vuosien aikana joka puolella Suomea. Koska Mitta Oy:n toiminnan kannalta merkittävin yksittäinen tekijä on tuottamamme mittauspalvelun laatu, yrityksemme käyttämien tietoliikenneyhteyksien toimintavarmuus nousee yrityksemme toiminnassa myös erityisen merkittävään rooliin.

”Internet-palveluntarjoajaa valittaessa Netplaza erottui muista operaattoreista selvästi mm. nopeampien yhteyksien, toimintavarman toteutuksen ja kustannustehokkaan VPN-ratkaisun johdosta, minkä takia Netplazan liittymiä oli helppo suositella yrityksen johdolle päätöksentekohetkellä.

Netplazan tarjoamien liittymien kautta olemme saaneet häiriövapaat ja nopeat tietoliikenneyhteydet eri puolilla Suomea oleville toimipisteillemme, mikä mahdollistaa yrityksemme verkkoresurssien jakamisen eri toimipisteidemme välillä tietoturvallisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Netplazan toimittaman VPN-ratkaisun myötä Mitta Oy:n työntekijöillä on yrityksemme verkkoresurssit käytössä myös fyysisestä sijainnista riippumatta, jolloin pystymme tuottamaan laadukkaita mittauspalveluita entistäkin tehokkaammin.”

– Järjestelmävastaava Iiro Kukkonen, Mitta Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Ludocraft Oy

”LudoCraftilla on käytössä Netplazan 100/100 Mbps-yritysliittymä. Se toimii ihan satasella, mikä on tuotantomme kannalta olennaista. Asiakkaamme luottavat meihin ja meidän on luotettava omiin järjestelmätoimittajiin. Pelituotannoissamme serveri- ja nettiyhteyskatkokset kumuloivat massiivisen määrän ongelmia välittömästi, jos niitä tulee. Sirkuksen pitää pyöriä koko ajan täysillä.”

– Pääohjelmoija Tuomo Korva, LudoCraft Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous


Oulun Isännöitsijätoimisto

”Netplaza erottuu kilpailijoista siten, että toimija on paikallinen, joustava ja palvelut ovat ’nurkan takana’. Vikatilanteissa ei tarvitse näpytellä numeroita tai kuunnella ’tiluliluleijaa’ linjoilla. Tämä on saanut kiitosta käyttäjiltä.

Kytkennät, tiedottaminen ja yhteistyö on tehty helpoksi ja on toiminut sovitulla tavalla. Asiakasyhtiömme, jotka ovat valinneet Netplazan operaattoriksi, ovat kiitelleet hintatasoa muihin toimijoihin nähden.

Kokonaisuutena voimme todeta, että yhteistyö Netplazan kanssa on mutkatonta, helppoa ja se toimii.”

– Toimitusjohtaja, Vuoden Isännöitsijä 2011, Mauri Niemelä Oulun Isännöitsijätoimisto Oy

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous