Pitkäjänteistä yhteistyötä

Netplazalla on jo kolmen vuoden kokemus toimimisesta uudenlaisten operaattoreista riippumattomien valokuituverkkojen kanssa. Yhteistyö itsenäisten valokuituverkkoyhtiöiden kanssa alkoi Oulunsalossa Suomen ensimmäisen ja ainoan täysin omarahoitteisen valokuituosuuskunnan, Verkko-osuuskunta Oulunseudun Laajakaistan (OLKA) kanssa syksyllä 2011. Sittemmin OLKAn verkkoon on liitetty yli 250 kiinteistöä ja yli 500 taloutta, joissa nykyaikaisia Internetin palveluja pääsee käyttämään huippunopealla 100/100 M laajakaistayhteydellä erittäin edullisesti.

Utakuidun verkkopalvelut pisimmällä käytössä

Yllä mainituista seutuverkkoyhtiöistä Utajärven Utakuitu on saanut osan verkostaan valmiiksi keväällä 2014 ja saanut palvelut jo käyttöönsä.
“Asiakaspalaute Netplazan palveluista on ollut pelkästään kiittävää. Yhteistyö tekniikan ja asiakaspalvelun kanssa on sujunut kerrassaan loistavasti. Olen erittäin ilahtunut siitä, että valitsimme palveluoperaattoriksemme juuri Netplazan”, Utakuidun toimitusjohtaja Mari Mikkonen kiittelee.
“Netplaza oli Utakuidun kaltaiselle toimijalla erinomainen valinta sen joustavuuden ja osaamisen takia. Netplaza ei ole iso ja kankea vaan pieni ja ketterä. Saimme Netplazalta juuri sellaisen palvelupaketin kuin toivoimmekin ja mikä parasta, hintakin oli merkittävästi kilpailijoita edullisempi!”

Netplazan palvelut tarjolla kaikkialla Suomessa

Netplaza pystyy tarjoamaan seutuverkkopalveluaan mihin tahansa Suomessa.

Olemme pystyneet osoittamaan toimituskykymme vaativiinkin seutuverkkokohteisiin pilotoimalla palvelutuotantoamme eri puolilla Suomea.

Teknisen asiakaspalvelumme osaaminen ja nopeus etenkin vaativien ongelmatilanteiden ratkaisemisessa on vain vankistanut toimijoiden uskoa siihen, että Netplazan seutuverkoille tarjoama kokonaispalvelukonsepti on niin asiakkaiden kuin seutuverkkoyhtiöidenkin kannalta markkinoiden paras.

Yhteydenotot seutuverkkopalveluista: Toimitusjohtaja Tommi Linna, tommi.linna ät netplaza.fi, p. 044 5577 555 tai 010 2811 701