Menestyminen vaatii lahjakkuuden lisäksi kovaa työtä.

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Muhammad Ali on kuvannut itseään tavalliseksi mieheksi, joka teki kovasti työtä kehittääkseen lahjakkuuttaan. Samassa yhteydessä Ali myös korosti sekä itseensä että muiden ihmisten hyvyyteen uskomisen tärkeyttä.

Me netplazalaiset olemme aina uskoneet tekemiseemme. Olemme uskoneet, että oikea asenne, kova työ ja ammattitaito ovat ne tekijät, jolla pääsemme tavoitteeseemme. Me haluamme olla Suomen paras internetoperaattori!

Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Kesäkuussa muutimme uusiin toimitiloihin ja henkilöstömäärämme on lähes tuplaantunut. Uusien asiakkaiden myötä olemme nyt markkinajohtaja seutuverkkojen internetoperaattorina.

Merkittävin uusi kokonaisuus toiminnassamme on ollut Oulun kaupungin saaminen asiakkaaksemme. Tämä mittakaavaltaan historiallisen suuri internetoperaattorivaihdos on edennyt aikataulujen mukaan ja muutosvaihe tulee valmistumaan ensi vuoden alkupuoliskolla.

Vuosi 2015 alkaa olla gongin kumahdusta vaille valmis. Ja kun tämä tapahtuu, voimme nostaa kädet ylpeänä ilmaan!

Ps. Kaikkea hienoa on luvassa myös uudelle vuodelle. Vuosi 2016 on meille juhlavuosi, sillä  Netplaza täyttää 20 vuotta!  Kannattaa pysyä kuulolla!