Yritykselle kuin yritykselle yhteys nettiin on tärkeä – jollekin yritykselle jopa elintärkeä. Huonosti toimiva nettiyhteys heikentää asiakaspalvelua ja pahimmillaan estää kaupankäynnin kokonaan. Asiakkaiden menetettyä luottamusta on vaikea palauttaa.

Aito yritysliittymä on tekniikan ja palveluiden kokonaispaketti, joka on suunniteltu toimimaan häiriöittä myös poikkeustilanteissa. Se tarkoittaa esimerkiksi moninkertaisesti reititettyjä runkoverkkoyhteyksiä, automaattista verkonvalvontaa ja palvelinten sijoittamista korkean turvatason laitetiloihin. Se tarkoittaa myös kovalla ammattitaidolla hoidettua asiakaspalvelua, jossa puhelimeen ei vastaa automaatti vaan oikea ihminen, joka auttaa yritystä ongelmatilanteiden ratkaisemisessa – ilman viiveitä. Koska yrittäjän aika on kallista.

Ikävä kyllä edes kaikki yritysliittymät eivät pysty täyttämään edellä kuvattua palvelutasoa, kuluttajaliittymistä puhumattakaan. Netplazan yritysliittymissä kaikki tämä on hoidossa. Meillä on tutkitusti Suomen paras asiakaspalvelu, nopeimmat yhteydet ja luotettavimmat liittymät. Yritysliittymän rakentamisessa ei saa tinkiä osaamisesta tai tekniikasta. Tekemätön työ maksaa aina – ja yleensä lasku lankeaa maksettavaksi väärään aikaan.

Me tunnemme yrittäjien tarpeet, koska olemme itsekin yrittäjiä. Siksi Netplazan aito yritysliittymä on Suomen paras.

Aito_yritysliittymä_Vakiovarusteet