Rovaniemellä olemme investoineet vahvasti oman alueellisen laajakaistaverkon rakentamiseen ja laajentamiseen parin viime vuoden aikana. Oma alueverkkomme tulee pian kattamaan keskusta-alueen lisäksi myös merkittävät teollisuus- ja yrityskeskittymäalueet. Paikallista läsnäoloa lisää myös tämän vuoden alusta Netplazan Rovaniemen alueen myyntiedustajana aloittanut Jari Kunnari. Panostusten avulla voimme tarjota parasta mahdollista palvelua niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Rovaniemeläinen vuonna 2006 perustettu mainos- ja mediatalo Flatlight Creative House päätyi vaihtamaan internetoperaattoria viime vuonna.

- Emme olleet tyytyväisiä aikaisemman yhteystoimittajan luotettavuuteen, joten halusimme kokeilla jotain muuta ja uutta, valottaa toimitusjohtaja ja perustajaosakas Miikka Niemi Netplazan valintaan johtaneita seikkoja.

- Toimivat internetyhteydet ovat elintärkeitä liiketoimintamme kannalta. Luomme intohimolla tarinoita ja elämyksiä markkinointiin ja viestintään projektien skaalan ollessa laajoista markkinointikonsepteista aina TV-ohjelmiin saakka. Teemme todella paljon projekteja juuri nettiin ja toisaalta siirrämme paljon dataa verkon yli niin sisäisesti kuin ulospäin meidän asiakkaille, Niemi jatkaa.

Kysyttäessä kuinka yhteystyö Netplazan kanssa on sujunut, on vastaus selkeä.

- Yhteistyö on sujunut mutkattomasti. Internetyhteys on toiminut erittäin hyvin ja luotettavasti.

Netplaza - mutkatonta, toimivaa ja luotettavaa palvelua siellä missä asiakkaammekin ovat.

Myyntiedustajamme Rovaniemellä Jari Kunnari (040 558 3663, jari.kunnari@netplaza.fi).