Netplazan liikevaihto on viimeisen neljän vuoden aikana kasvanut 144% ja sijoitus listalla on 32. Muut oululaiset kasvajat olivat Optomed sijalla 13. (281% kasvua), Tosibox Oy sijalla 16. (257% kasvua), iLOQ sijalla 24. (209 % kasvua) ja Koodiviidakko listan sijalla 29. (172% kasvua).

-Olemassa olevalla ja hyvin kilpaillulla toimialalla kasvumme on hyvä osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita. Tietoinen panostaminen asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen on kaiken menestyksen mahdollistaja, iloitsee toimitusjohtaja Tommi Linna.

-Tavoitteenamme on olla Suomen paras internetoperaattori ja tämä on hyvä osoitus, että olemme oikella polulla. Uskon, että kasvumme jatkuu vahvana - ja jopa kiihtyy - lähivuosina, jatkaa Tommi Linna.

Netplaza onnittelee lämpimästi Optomedia, Tosiboxia iLOQia sekä Koodiviidakkoa!

Deloitten Technology Fast 50 -listaa julkaistaan vuosittain ja se on osa laajempaa Technology Fast 500 -ohjelmaa. Muut listan menestyjät löydät Deloitten tiedotteesta.