"Olemme tehneet Jarnon kanssa hedelmällistä yhteistyötä jo vuosia. Kyläkuitu on ollut Netplazan asiakkaana jo pitkään ja yhteistyö on ollut saumatonta. Suomen Seutuverkoissa meitä molempia on yhdistänyt palava halu edistää valokuituverkkojen syntymistä Suomessa. Jarnoa parempaa lisäresurssia en tiimiimme osaa kuvitella", toimitusjohtaja Tommi Linna riemuitsee.

Laitinen on innoissaan uudesta pestistä.

"Oma tahtotila on viedä tulevaa Viestintäviraston laajakaistastrategiaa eteenpäin ja näen, että Netplazan väreissä minulla on parhaat resurssit edistää tätä asiaa. Netplazassa on erittäin hyvä pöhinä päällä ja koossa on loistava tiimi, jonka kanssa on kiva tehdä juttuja. Olemme tietyllä tapaa altavastaajan asemassa, mutta mahdollisuudet ovat todella isot. Toki myös haluan olla mukana oppimassa uutta ja kehittämässä entistä parempia palveluja asiakkaillemme", Laitinen sanoo.

Netplaza on Suomen johtava valokuituverkoille palveluja tarjoava toimija. Seutunetti-palvelun käyttäjämäärä ylittää lähiaikoina 10 000 ja lähivuosina määrän odotetaan kasvavan moninkertaiseksi. Netplazan palvelumalli seutuverkoille tarjoaa edullisimmat palvelumaksut ja parhaat palvelut.

Laitinen jatkaa työtään  Kymijoen Kyläkuidun palveluksessa osa-aikaisesti.