Netplaza Oy on nopeasti kasvava, yli 30 henkilöä työllistävä tietoliikenneoperaattori. Tarjoamme Suomen parasta nettiä yrityksille, kunnille ja valokuituverkoille koko Suomessa. Netplaza on Cinia Oy:n tytäryhtiö. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 5,8 M€.

Etsimme nyt tuotantotiimiimme toimituskoordinaattoria Oulun toimipisteeseen.

Tehtävänäsi on hoitaa Netplazan tietoliikenneyhteyksien toimituksiin liittyviä ennakkovalmisteluita dokumentaatioineen, varata tarvittavia asentaja- ja verkkoasiantuntijaresursseja toimituksia varten, aikatauluttaa liittymien kytkentöjä sekä hoitaa kommunikaatiota asiakkaiden ja muiden tietoliikenneoperaattoreiden suuntaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Netplazan alueverkon laitetiloihin liittyvien rakentamis- ja huoltotöiden koordinointia yhdessä teknisen tiimin kanssa.

Odotamme sinulta kokonaisuuksien hallintaa, tarkkuutta dokumentaation tuottamisessa, reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteisuutta. Kokemus projektinhallinnasta sekä aiempi tuntemus operaattoreiden tilaus- ja toimitusjärjestelmistä, tietoliikennelaitteistoista ja IP-verkoista katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi rennon, joustavan, innostavan ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Panu Korva 5.2.2019 klo 11 - 13, 6.2.2019 klo 11 - 13 sekä 13.2.2019 klo 11 - 13 numerossa 040-7494743.

Mikäli olet kiinnostunut vastuullisista työtehtävistä mukavassa ja kasvavassa työyhteisössä, lähetä hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 15.2.2019 klo 12 mennessä otsikolla Toimituskoordinaattori osoitteeseen rekry@netplaza.fi.