Markkinoilla tavataan monenlaista liittymää ja tietoliikenneyhteyttä: kuituna myydään yhteyksiä ja tuotteita, joilla on vähäinen yhteys tai ei mitään yhteyttä valokuidun avulla toimitettuun, symmetriseen ja huippunopeaan tietoliikenneyhteyteen.

Meillä Netplazassa on näistä katteettomista lupauksista saatu tarpeeksi! Lanseeraamme markkinoille alueellisten yhteistyökumppaneidemme markkinoinnissa ja myynnissä käytettäväksi Täyskuitu -tuotemerkin.

Täyskuitu -tuotemerkki kertoo, että myynnissä on aito valokuituliittymä huippunopein yhteyksin, jopa gigaisena. Liittymä tuotetaan valokuitutekniikkaan nojaten. Täyskuitu mahdollistaa täyspalvelun: kaikki tarjolla olevat palvelut ovat käyttöönotettavissa täyskuidun mahdollistaman nopeuden ja tekniikan avulla.

Tietoliikenneyhteys on
digiajan perusoikeus

Täyskuitu mahdollistaa käyttäjälleen täystulevaisuuden: Sinun ei tarvitse huolehtia nyt eikä tulevaisuudessa, pääsetkö kiinni tarjolla oleviin tietoyhteiskunnan palveluihin. Hyvä tietoliikenneyhteys on mielestämme digiajan perusoikeus ja kuuluu kaikille!

Täyskuitu-tuotemerkkiä rekisteröidään parhaillaan Netplazalle. Täyskuitu tulee toimimaan yhteismarkkinointibrändinä niille Netplazan alueellisille valokuituyhtiöille ja yhteistyökumppaneille, jotka hyödyntävät Netplazan markkinointi- ja myyntipalveluita valokuitumarkkinoinnissa. Ensimmäisenä tuotemerkin ottavat käyttöönsä Nivalan Kuitu ja Raahen Kuitu.

Täyskuitubrändin alle rakentuu laaja markkinoinnin työkalupakki nettisivuista flyereihin ja lehti-ilmoituksista rollupeihin. Täyskuitubrändi rakentaa myös valtakunnallista tunnettuutta ja kattavuutta valokuituliiketoiminnalle ja -toimijoille. Lisää tietoa täyskuidusta löydät www.tayskuitu.fi.

Täyskuitu on tae täyspainoisesta yhteydestä! Hanki vajaat kuitusi muualta!

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tommi Linna, 044 5577 555, Netplaza Oy