Jos on Suomessa tehnyt rahtuakaan töitä valokuituliiketoiminnan parissa, on melko varmasti törmännyt Jari Kleemolaan: Nestor Cablesin pitkäaikaiseen avainasiakkuuspäällikköön, joka tunnetaan sekä vahvasta kuituasiantuntemuksesta että pilkkeestä silmäkulmassa.

Ylpeänä ilmoitamme, että KTM Jari Kleemola siirtyi 1.2. työskentelemään Netplazan liiketoiminnan kehityspäälliköksi valokuituliiketoimintaan. Jarilla on entuudestaan vankka tuntemus valokaapeliverkon passiivipuolen materiaaleihin ja niiden kanssa työskentelyyn. Uutena Jari odottaa tutustuvansa kokonaisvaltaisten valokuituprojektien hoitoon sekä esimerkiksi hankkeiden tukimenettelyihin.

- Odotan oppivani paljon uutta ja saavani uutta näkökulmaa verkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon. Haluaisin nähdä verkkojen rakentamisen menevän projektien tekemisen osalta win-win tilannetta kohden, jossa rakennuttaja ja rakentaja hyötyvät hyvin menneestä projektista. Uskon voivani tuoda etenkin verkkojen materiaalipuolelle sekä myyntiin uutta näkökulmaa.

Vaikka työpaikka vaihtuukin, moni netplazalainen on Jarille tuttu jo vuosien takaa.
- Netplazasta minulla on työyhteisönä erittäin positiivinen näkemys. Olen ymmärtänyt, että töitä tehdään kovasti, mutta toinen toistaan tukien ja hyvässä yhteishengessä. Porukassa on paljon jo entuudestaan tuttuja ja heitä mielestäni yhdistää se, että kaikki ovat todella hyviä tyyppejä!

Koko Netplazan perhe toivottaa Jarin lämpimästi tervetulleeksi yhteisöön! Ja pidäthän Sinäkin silmäsi auki: mielenkiintoisia rekryjä on käynnissä Netplazalla jatkuvasti!