Etsimme nyt joukkoomme taloushallinnon assistenttia Ouluun.

Tehtäviisi kuuluu ostolaskujen kierrätys ja tiliöinti, yhtiön myyntilaskutuksen hoitaminen sovittujen asiakkuuksien osalta sekä muut taloushallinnon monipuoliset avustavat työt.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta.

Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi laskentatoimen merkonomi/tradenomi. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi rennon, joustavan, innostavan ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Maija Helander tiistaina 19.2.2019 klo 13-15 numerossa 050 312 6905.

Mikäli olet kiinnostunut itsenäisistä työtehtävistä mukavassa ja kasvavassa työyhteisössä, lähetä hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 26.2.2019 mennessä: rekry@netplaza.fi.

Netplaza Oy on nopeasti kasvava, yli 30 henkilöä työllistävä tietoliikenneoperaattori. Tarjoamme Suomen parasta nettiä yrityksille, kunnille ja valokuituverkoille koko Suomessa. Netplaza on Cinia Oy:n 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Liikevaihtomme oli v. 2018 5,9 M€.