7.12.2018

Ilomantsilainen Ilonet Oy Netplazan asiakkaaksi: ”Saimme aktiivisen yhteistyökumppanin”

Marraskuun ensimmäisenä päivänä Ilonet Oy:n 1200 asiakasta siirtyi Netplazan tuottamien internetpalvelujen piiriin.

Lue lisää

19.11.2018

Pätkimisen aika on ohi

Netplazan viestintä- ja markkinointipäällikkö Minna Jaakkola siirtyi viikko sitten valokuituaikaan. Blogissa hän kertoo, miten digityöläisen elämä muuttui.

Lue lisää

12.11.2018

Valokuidulla kirjoitetaan myös menestystarinoita: vastine Ylen MOT-ohjelmaan

Netplazan toimitusjohtaja Tommi Linna haluaa nostaa esille niitä onnistumisia, joita Ylen MOT -ohjelma ei nosta esille kertoessaan Laajakaista kaikille -hankkeesta Suomessa.

Lue lisää

9.11.2018

”Onko meillä varaa jättää investoimatta kuituverkkoihin ja pysyä pahnan pohjalla?”

Cinia ja Netplaza olivat näkyvässä roolissa Seinäjoen seutuverkkoseminaarin ohjelmassa: puheenvuoroissa tuotiin esiin huoli Suomen kilpailukyvystä nykytasoisilla tietoliikenneyhteyksillä.

Lue lisää

23.7.2018

Prosentit paukkuu, digitalisaatio etenee ja datan siirto natisee – Suomi on digitalisaation prosenttikerholainen

Aina on hyvä aloittaa kliseellä, jonka jokainen lukija jo tietää ja se nostaa kierroksia: Digitalisaatio valtaa meidän jokaisen arkipäivää vauhdikkaasti. Tiesitkö muuten, että vain 1% kaikesta mikä voidaan muuttaa bittimuotoon on jo muutettu ja liitetty tietoverkkoon? Tämä tarkoittaa siis sitä, että olemme vasta digitalisaation alussa ja loput 99%:ia maailmamme muutoksesta tulee tapahtumaan yhä kiihtyvällä vauhdilla.

Lue lisää

21.12.2017

Netplazalla taas huipputyytyväiset asiakkaat – hiljaiseksi vetää!

Netplazan asiakastyytyväisyys parani vuoden 2017 aikana edelleen merkittävästi. Asiakastyytyväisyyden kokonaisarvosana oli jälleen kerrassaan erinomainen 5,12 asteikolla 1-6. Parannusta kokonaisarvosanaan tuli peräti 0,28 yksikköä.

Lue lisää

1.12.2017

Netplaza Oy taas Deloitten kasvulistalla – kasvua asiakkaiden kanssa

Netplaza Oy on jo neljättä kertaa peräkkäin Deloitten Fast 50 -kasvuyrityslistalla. Netplazan liikevaihdon kasvuprosentti vuosina 2014-2016 on hurja 225%, jolla yltää listan sijalle 24. Oululaisista yrityksistä Netplaza on toisena, edellään vain sijalla 21 oleva Optomed Oy.

Lue lisää

8.11.2017

Valokuitu tarvitaan myös kodeissa – nyt rakennetaan vain kerrostaloja

Viestintäviraston julkaisema tuore markkinatutkimus kertoo kylmäävällä tavalla sen, minkä alaa läheltä seuraavat ovat tienneet jo pitkään. Valokuituverkon rakentaminen keskittyy lähes täysin isojen kaupunkien keskustoihin ja asuinlähiöissä rivi- ja kerrostaloihin. Valokuitu tarvitaan jokaisessa kodissa.

Lue lisää

24.9.2017

Ilmainen SSL-sertifikaatti Netplaza hotelleihin

Viime aikoina olemme saaneet enenevässä määrin tiedusteluja SSL-sertifikaateista web-sivujen ylläpitäjiltä. Haluammekin jatkossa tarjota helpon vaihtoehdon web-sivujen tietoturvan takaamiseksi. 

Lue lisää

18.4.2017

Seutunetti on aidosti avoin verkko

Suomessa on tälläkin hetkellä vireillä kymmeniä hankkeita, joissa paikallisesti tai alueellisesti ollaan puuhaamassa nopeaa, toimintavarmaa ja käytännössä ikuisesti riittävän kapasiteetin tarjoavaa ratkaisua eli valokuituverkkoa. Yksi päivän teemoista on avoin verkko. Palveluntarjoajaa valittaessa kannattaa olla tarkkana, että saa aidosti avoimen verkon, eikä ajaudu yhden toimijan ikeeseen markkinointimiesten kauniiden korulauseiden harhauttamana. Netplazan Seutunetti on aidosti avoin verkko.

Lue lisää