Kuituverkkoliittymän laskutus

Kuituverkkoliittymän laskutus ja verkkolaskujen tilaus

Kuituverkkoliittymien laskutuksen hoitaa Netplaza. Laskutus tapahtuu normaalisti kahden (2) kuukauden jaksoissa.

Ensimmäisellä paperilaskulla on ilmoitus, että jatkossa paperilaskusta peritään 2 euron paperilaskulisä. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaitamme siirtymään maksuttoman e-laskun käyttöön ja tekemään e-laskusopimuksen pankkinsa kanssa.

Kuluttaja-asiakkaat: Ole yhteydessä omaan pankkiisi ja solmi verkkopankkisopimus. Tämän jälkeen voit tehdä e-laskusopimuksia verkkopankkisi kautta. E-laskun tilaamiseen tarvitset verkkopankissa oman kuituverkkosi nimen ja laskulla näkyvän viitenumeron. Jos haluat laskusi sähköpostitse, ole yhteydessä asiakastukeemme.

Huom! Siikajoen Kuidun asiakkaat valitsevat e-laskunsa laskuttajaksi verkkopankistaan Auks Oy:n.

Yritysasiakkaat: Yritysten tulee ilmoittaa verkkolaskua varten verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus osoitteeseen kuituverkot@netplaza.fi. Ilmoita lisäksi kuituverkkosi ja asiakasnumerosi. Lisätietoa Finvoice-verkkolaskun käyttöönotosta löydät täältä.

Sähköpostilaskutuksen voit ottaa käyttöön ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi, johon haluat laskut toimitettavan, sekä liittymät joita pyyntösi koskee osoitteeseen kuituverkot@netplaza.fi.

Maksa aina laskussa näkyvälle tilinumerolle käyttäen laskun viitenumeroa – näin maksu kohdistuu oikein, eikä aiheuta mahdollisia maksumuistutuksia.

Mikäli sinulla tulee laskutukseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Netplazan asiakaspalveluun numeroon 09 6829 6010 (ma-pe klo 9-16) tai sähköpostitse kuituverkkolaskutus@netplaza.fi.

Lisätietoja esimerkiksi liittymäsi hinnoista löydät oman kuituverkkosi nettisivuilta.

Palvelunumeromme

Vaihde
08 2370 6700
info@netplaza.fi

Yritystuki
08 2370 6720
tuki@netplaza.fi

Yritysmyynti
08 2370 6760
myynti@netplaza.fi

Kuituverkkojen asiakastuki
09 6829 6010
kuituverkot@netplaza.fi

Talonettituki
09 6829 6020
tuki@talonetti.fi

Avoinna:
Arkisin 09:00 – 18:00
Lauantaisin 12:00 – 16:00

Puhelun hinta:
Normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.
(sis. ALV)