Mökkiliittymä

Mökkiliittymän käyttö

Netplazan kuituverkkoasiakkailla on mahdollisuus käyttää vapaa-ajan asunnollaan osan vuodesta käytettävää nk. Mökkiliittymää internetin ja IPTV:n käyttöön.

Internet-yhteyden nopeus on 100/100 Mbps osa-aikaliittymän ollessa avattuna. Osa-aikaliittymän ollessa suljettu-tilassa, yhteysnopeus on rajoitettu 0,2/10 Mbps:iin. Etähallittavien kiinteistöautomaatio-, tai valvontalaitteiden käyttö ei vaadi porttiohjauksen määrittämistä kuitupäätelaitteen asetuksiin.

Osa-aikaliittymän käyttäjän on mahdollista avata ja sulkea liittymänsä internet-selaimella käytettävän hallintasivun (nk. Nettiportaalin) kautta. Nettiportaalin käyttäminen on mahdollista vain Mökkiliittymän käyttöpaikasta käsin eli Nettiportaalia käyttävä laite tulee olla kytkettynä päätelaitteen lähiverkkoon. Mikäli käytät mobiililaitetta, jossa on SIM-kortti, muista ottaa mobiilidata pois päältä.

Nettiportaalin osoite on: http://mokkihallinta.netplaza.fi TAI http://npz.fi/mh

Avaa käyttämäsi Internet-selain (esim. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai Edge). Kirjoita ylläoleva osoite ohjelman osoiteriville ja paina Enter. Alla esimerkki Chrome-selainta käyttäen. Odotta, kunnes Internet-selain lataa hallintasivun auki.

Nettiportaalin kautta on mahdollista nähdä liittymäsopimuksen mukainen käyttöpäivien maksimimäärä ja jäljellä olevat käyttöpäivät. Voit vapaasti valita ja tallentaa haluamasi käyttöpäivät Nettiportaalin kautta, mutta suosittelemme etukäteen tallentamista vain siinä tapauksessa, kun olet varma niiden käytöstä.

Internet-liittymä aktivoituu noin viiden minuutin kuluttua siitä, kun kuluva päivä on tallennettu käyttöpäiväksi. Käyttöpäivät lasketaan aina kokonaisina vuorokausina, jolloin liittymä aktivoituu tai sulkeutuu vuorokauden vaihteessa asetettujen käyttöpäivien mukaisesti.

Nettiportaalin pääsivulla näkyy kalenteri, jota käyttämällä halutut käyttöpäivät valitaan. Valitsemisen jälkeen käyttöpäivät tallennetaan vihreällä Tallenna-painikkeella. Jos käyttöpäiviä valitaan virheellisesti, käyttöpäivät voidaan poistaa ennen tallentamista painamalla keltaista Poista-nappia päivämäärän vieressä. Etukäteen varatut ja tallennetut käyttöpäivät on mahdollista poistaa vain käyttöpäivää ennen.

Osa-aikaliittymän käyttöohjeen voit ladata tulostettavassa muodossa täältä.

Palvelunumeromme

Vaihde
08 2370 6700
info@netplaza.fi

Yritystuki
08 2370 6720
tuki@netplaza.fi

Yritysmyynti
08 2370 6760
myynti@netplaza.fi

Kuituverkkojen asiakastuki
09 6829 6010
kuituverkot@netplaza.fi

Talonettituki
09 6829 6020
tuki@talonetti.fi

Avoinna:
Arkisin 09:00 – 18:00
Lauantaisin 12:00 – 16:00

Puhelun hinta:
Normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.
(sis. ALV)