Haastajasta internetoperaattoreiden raskaaseen sarjaan

Julkaistu 31/joulukuu/2015 - 14:09

hanskat_500x500_2Me netplazalaiset olemme aina uskoneet tekemiseemme. Olemme uskoneet, että oikea asenne, kova työ ja ammattitaito ovat ne tekijät, jolla pääsemme tavoitteeseemme. Me haluamme olla Suomen paras internetoperaattori!

Menestyminen vaatii lahjakkuuden lisäksi kovaa työtä.

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Muhammad Ali on kuvannut itseään tavalliseksi mieheksi, joka teki kovasti työtä kehittääkseen lahjakkuuttaan. Samassa yhteydessä Ali myös korosti sekä itseensä että muiden ihmisten hyvyyteen uskomisen tärkeyttä.

Me netplazalaiset olemme aina uskoneet tekemiseemme. Olemme uskoneet, että oikea asenne, kova työ ja ammattitaito ovat ne tekijät, jolla pääsemme tavoitteeseemme. Me haluamme olla Suomen paras internetoperaattori!

Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Kesäkuussa muutimme uusiin toimitiloihin ja henkilöstömäärämme on lähes tuplaantunut. Uusien asiakkaiden myötä olemme nyt markkinajohtaja seutuverkkojen internetoperaattorina.

Merkittävin uusi kokonaisuus toiminnassamme on ollut Oulun kaupungin saaminen asiakkaaksemme. Tämä mittakaavaltaan historiallisen suuri internetoperaattorivaihdos on edennyt aikataulujen mukaan ja muutosvaihe tulee valmistumaan ensi vuoden alkupuoliskolla.

Vuosi 2015 alkaa olla gongin kumahdusta vaille valmis. Ja kun tämä tapahtuu, voimme nostaa kädet ylpeänä ilmaan!

Ps. Kaikkea hienoa on luvassa myös uudelle vuodelle. Vuosi 2016 on meille juhlavuosi, sillä  Netplaza täyttää 20 vuotta!  Kannattaa pysyä kuulolla!

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää