Haloo ROVANIEMI – NETPLAZA kutsuu!

Julkaistu 10/toukokuu/2016 - 11:42

ROIKuluneiden vuosien aikana olemme kasvaneet pienestä paikallisesta valtakunnallisesti varteenotettavaksi internetoperaattoriksi. Olemme saavuttaneet vankan johtoaseman seutuverkkojen internetpalvelun tarjoajana ja samaan aikaan olemme lisänneet panostusta myös kaupunkikohteissa. Rovaniemi on hyvä esimerkki alueista, joissa toimintamme kasvaa kovasti tällä hetkellä.

 

Rovaniemellä olemme investoineet vahvasti oman alueellisen laajakaistaverkon rakentamiseen ja laajentamiseen parin viime vuoden aikana. Oma alueverkkomme tulee pian kattamaan keskusta-alueen lisäksi myös merkittävät teollisuus- ja yrityskeskittymäalueet. Paikallista läsnäoloa lisää myös tämän vuoden alusta Netplazan Rovaniemen alueen myyntiedustajana aloittanut Jari Kunnari. Panostusten avulla voimme tarjota parasta mahdollista palvelua niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Rovaniemeläinen vuonna 2006 perustettu mainos- ja mediatalo Flatlight Creative House päätyi vaihtamaan internetoperaattoria viime vuonna.

– Emme olleet tyytyväisiä aikaisemman yhteystoimittajan luotettavuuteen, joten halusimme kokeilla jotain muuta ja uutta, valottaa toimitusjohtaja ja perustajaosakas Miikka Niemi Netplazan valintaan johtaneita seikkoja.

Toimivat internetyhteydet ovat elintärkeitä liiketoimintamme kannalta. Luomme intohimolla tarinoita ja elämyksiä markkinointiin ja viestintään projektien skaalan ollessa laajoista markkinointikonsepteista aina TV-ohjelmiin saakka. Teemme todella paljon projekteja juuri nettiin ja toisaalta siirrämme paljon dataa verkon yli niin sisäisesti kuin ulospäin meidän asiakkaille, Niemi jatkaa.

Kysyttäessä kuinka yhteystyö Netplazan kanssa on sujunut, on vastaus selkeä.

– Yhteistyö on sujunut mutkattomasti. Internetyhteys on toiminut erittäin hyvin ja luotettavasti.

Netplaza – mutkatonta, toimivaa ja luotettavaa palvelua siellä missä asiakkaammekin ovat.

Myyntiedustajamme Rovaniemellä Jari Kunnari (040 558 3663, jari.kunnari@netplaza.fi).

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää