Nestor Cables arvostaa toimintavarmoja tietoliikenneyhteyksiä

Julkaistu 16/syyskuu/2019 - 15:00

Tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita kehittävä, valmistava ja myyvä Nestor Cables Oy on ollut Netplazan asiakas vuodesta 2017 lähtien. Kun Nestor Cablesilla tuli ajankohtaiseksi kilpailuttaa tietoliikenneyhteyksien toimittajia, oli Netplaza mukana neuvotteluissa isojen valtakunnallisten operaattoreiden lisäksi.

”Jos yhteydet eivät pelaa, niin sitten sitä ollaan kädettömänä”

Netplaza vakuutti Nestor Cablesin ennen kaikkea kilpailukykyisillä hinnoillaan, mutta myöhemmin kiitosta ovat saaneet muun muassa Netplazan nopeat ja toimintavarmat yhteydet. Valokuituliittymän lisäksi Netplaza toimittaa yhtiölle varayhteyden, joka toimii täysin mobiilisti. Aikaisempaan ADSL-yhteyteen verrattuna uuden varayhteyden etuna on sen luotettavuus:

– Jos kaivinkone tehtaan nurkalla kaivaa kuitukaapelin rikki niin samalla se kaivaa sen perinteisen varayhteyden rikki. Nyt kun yhteys on langaton, pääsemme nopeasti tukiasemaan kiinni, kertoo Nestor Cablesin hallinto- ja talousjohtaja Sakari Määttä mobiilivarayhteydestä.

Nestor Cablesille toimivat tietoliikenneyhteydet ovat liiketoiminnan kannalta elinehto. Yhtiön ERP-järjestelmä toimii pilvipalveluna ja jos nettiyhteys katkeaa, ei toiminnanohjausjärjestelmään saada yhteyttä. Toisin sanoen ”jos yhteydet eivät pelaa, niin sitten sitä ollaan kädettömänä”, kuten Nestor Cablesilta todetaan.

Hyvät yhteydet tunnistaa siitä, ettei niitä edes huomaa

Nestor Cablesilla ollaan tyytyväisiä siihen, että Netplazan toimittamat internetyhteydet ovat toimineet niin moitteettomasti, että niiden olemassa oloa ei edes huomaa:

– Kun päätös tehtiin, että vaihdetaan palvelun tuottajaa, niin ainut asia oli, että asentajan kanssa sovittiin, milloin hän tulee ja käytiin ovi aukaisemassa, että hän pääsee konehuoneeseen. Sen jälkeen ei ole tarvinnut asiaa miettiä, kertoo hallinto- ja talousjohtaja Sakari Määttä.

Kiinnostuitko Netplazan tarjoamista tietoliikenneyhteyksistä? Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää teidän yrityksellenne soveltuvista ratkaisuista.

Uudet kirjoitukset: Blogi

Vasteaika vakuutti RND Worksin

Vasteaika vakuutti RND Worksin

Vantaalainen web- ja mobiilikehityksen sekä tekoälypalveluiden konsultointitalo RND Works valitsi...

Lue lisää
Netplaza Palomuuri on suorituskykyinen ja luotettava palomuuri hallintapalveluineen

Palomuuri, yrityksen tietoturvan portinvartija

Yritysten tietoturvaan kohdistuu lukemattomia riskitekijöitä rikollisuudesta onnettomiin sattumuksiin, joten siitä...

Lue lisää
VPN yritykselle – Näin valitset yrityksellesi sopivan VPN-palvelun

VPN yritykselle: mitä, miksi, miten?

Mikä on VPN ja mihin sitä käytetään? VPN (Virtual Private Network) yhdistää eri paikoissa sijaitsevat...

Lue lisää