Mistä tunnistaa aidon yritysliittymän?

Julkaistu 18/tammikuu/2016 - 08:00

Nettiliittymän voi nykyään hankkia vaikka ruokaostosten yhteydessä marketista ja se maksaa yhtä vähän kuin saippua. Miksi yritys maksaisi laajakaistasta yhtään enempää? Helppo vastaus voisi olla, että halvalla ei saa hyvää. Parempi vastaus on pohtia, mihin yritys käyttää nettiyhteyttä, ja mitä maksaa jos liittymä ei toimi kunnolla, tai liittymän palvelunumeroon joutuu jonottamaan puoli tuntia.

Yritykselle kuin yritykselle yhteys nettiin on tärkeä – jollekin yritykselle jopa elintärkeä. Huonosti toimiva nettiyhteys heikentää asiakaspalvelua ja pahimmillaan estää kaupankäynnin kokonaan. Asiakkaiden menetettyä luottamusta on vaikea palauttaa.

Aito yritysliittymä on tekniikan ja palveluiden kokonaispaketti, joka on suunniteltu toimimaan häiriöittä myös poikkeustilanteissa. Se tarkoittaa esimerkiksi moninkertaisesti reititettyjä runkoverkkoyhteyksiä, automaattista verkonvalvontaa ja palvelinten sijoittamista korkean turvatason laitetiloihin. Se tarkoittaa myös kovalla ammattitaidolla hoidettua asiakaspalvelua, jossa puhelimeen ei vastaa automaatti vaan oikea ihminen, joka auttaa yritystä ongelmatilanteiden ratkaisemisessa – ilman viiveitä. Koska yrittäjän aika on kallista.

Ikävä kyllä edes kaikki yritysliittymät eivät pysty täyttämään edellä kuvattua palvelutasoa, kuluttajaliittymistä puhumattakaan. Netplazan yritysliittymissä kaikki tämä on hoidossa. Meillä on tutkitusti Suomen paras asiakaspalvelu, nopeimmat yhteydet ja luotettavimmat liittymät. Yritysliittymän rakentamisessa ei saa tinkiä osaamisesta tai tekniikasta. Tekemätön työ maksaa aina – ja yleensä lasku lankeaa maksettavaksi väärään aikaan.

Me tunnemme yrittäjien tarpeet, koska olemme itsekin yrittäjiä. Siksi Netplazan aito yritysliittymä on Suomen paras.

Aito_yritysliittymä_Vakiovarusteet

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää