Netplaza on Oulun Yrittäjien Vuoden yrittäjä 2016!

Julkaistu 25/marraskuu/2016 - 18:19

Oulun yrittäjät nimesi Netplaza Oy:n perjantaina Vuoden Yrittäjäksi 2016.

”Ihan sanattomaksi vetää!” huokaisi toimitusjohtaja Tommi Linna tiedon kuullessaan.

”Kiitos tästä kuuluu koko henkilökunnan erinomaiselle työlle ja tinkimättömälle palveluasenteelle – ja tietenkin kaikille asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin valitessaan palveluntarjoajaa.”

Oulun Yrittäjien tiedote:

Oulun Yrittäjien Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajaksi on valittu tänä vuonna Netplaza Oy, joka tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä yrityksille koko Suomen alueella.

Netplaza on vuonna 1996 perustettu internetoperaattori. Vuonna 2010 se lähti hakemaan voimakkaampaa kasvua ja kilpailuetua fuusioitumalla Talonetti Oy:n kanssa. Nykyään yrityksellä on 11 osakasta, joista suurin omistusosuus on toimitusjohtaja Tommi Linnalla ja tekninen johtaja Antti Alasalmella. Yhteensä he omistavat yhtiöstä lähes puolet.

  • Olemme kasvaneet varsinkin tänä vuonna todella voimakkaasti. Liikevaihto on kasvanut reilusta kahdesta miljoonasta eurosta noin neljään miljoonaan euroon. Ennen fuusiota Netplaza oli varsinainen kultajyvä, josta kukaan ei tiennyt. Me näimme Netplazassa silloin valtavan potentiaalin kasvulle ja menestykselle. Tietoliikenneyhteyksien lisäksi tärkeä osa liiketoimintaamme on palvelujen tarjoaminen haja-asutusalueille rakennettaviin uusiin seutuverkkoihin. Tässä segmentissä olemmekin markkinajohtaja Suomessa, Linna kertoo.

Toimialalla kova kilpailu koko maassa

Linna kertoo, että pienten internetoperaattoreiden on todella haastavaa kilpailla alan suurten jättiläisten kanssa. Niistä pystyy kuitenkin erottautumaan tarjoamalla asiakkaille ensiluokkaista asiakaspalvelua.

  • Olemme pieni, mutta ketterä ja joustava toimija, joten löydämme asiakkaan ongelmaan ratkaisun ja oikean henkilön hoitamaan asiaa nopeasti. Tyypilliset asiakkaamme arvostavat paikallisuutta sekä hyvää, henkilökohtaista asiakaspalvelua, Linna sanoo.

Toisaalta toiminnan edellytys on yhteistyö alan isojen toimijoiden kanssa. Esimerkiksi DNA omistaa suuren osan Oulun alueen fyysisistä puhelin- ja tietoliikennekaapeleista.

  • Teemme jatkuvasti yhteistyötä heidän kanssaan, sillä vuokraamme verkkoa heiltä, kertoo Linna.

Menestyksen avaimina henkilöstö ja Oulun kaupungin asiakkuus

Linna kertoo olleensa iloisesti yllättynyt kuullessaan, että Vuoden Yrittäjä –palkinto on myönnetty Netplaza Oy:lle.

 

  • Tämä on hieno yritys ja meillä on hienot työntekijät. Teimme yhdessä hienon saavutuksen vuosi sitten, kun saimme asiakkaaksemme Oulun kaupungin. Meidän kokoisemme toimijan on todella vaikeaa saada asiakkaakseen niin suuri toimija, Linna sanoo.

 

Valoisa tulevaisuus

 

Yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä 21 työntekijää ja toimipaikat Oulussa ja Rovaniemellä. Linnan Mukaan tarkoituksena on myös tulevaisuudessa laajentaa muille paikkakunnille, vaikka jo nykyiselläänkin palvelut ovat saatavissa kaikkialle Suomeen.

 

Lisätietoja:

 

Tommi Linna, FM, eMBA

toimitusjohtaja, osakas
puhelin 044 557 7555
tommi.linna@netplaza.fi

 

Jussi Riikonen

puheenjohtaja

Oulun Yrittäjät ry

040 3100 501
 

Uudet kirjoitukset: Blogi

Työntekijän tyytyväisyys heijastuu myös asiakkaan tyytyväisyyteen

Netplazalle jälleen kerran erinomaiset arvosanat asiakas- ja työntekijätyytyväisyyskyselyissä

Työntekijän tyytyväisyys heijastuu myös asiakkaan tyytyväisyyteen. Näin voimme todeta katsellessamme Netplazan...

Lue lisää
Kuva Canberran Telstra-tornista. Vuoret pensaspalojen savun peitossa.

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 2: joulun viettoa keskikesällä

Netplazan virallinen Australian kirjeenvaihtaja, verkkoasiantuntija Matti Honkala kertoo toisessa matkaraportissaan,...

Lue lisää
Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää