Netplaza Oy taas Deloitten kasvulistalla – kasvua asiakkaiden kanssa

Julkaistu 01/joulukuu/2017 - 14:53

Netplaza Oy on jo neljättä kertaa peräkkäin Deloitten Fast 50 -kasvuyrityslistalla. Netplazan liikevaihdon kasvuprosentti vuosina 2014-2016 on hurja 225%, jolla yltää listan sijalle 24. Oululaisista yrityksistä Netplaza on toisena, edellään vain sijalla 21 oleva Optomed Oy.

”Erityisen paljon minua ilahduttaa se, että lähes kaikki listan muut oululaisyhtiöt ovat asiakkaitamme!” Netplaza Oy:n toimitusjohtaja Tommi Linna iloitsee. ”Olemme siis kasvaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Netplaza Oy onnittelee muita listalle yltäneitä yhtiöitä, joista etenkin jo kahdeksatta kertaa listalle yltäneen Koodiviidakko Oy:n suoritus on vertaansa vailla.

Kasvu tehty olemassaolevilla markkinoilla

Netplazan suorituksen arvoa nostaa se, että kasvu on tehty olemassaolevilla markkinoilla. Asiakkaat ovat tyypillisesti vaihtaneet palvelunsa toiselta operaattorilta Netplazalle – ja olleet valintaansa erittäin tyytyväisiä.

”Erotumme kilpailijoistamme erityisesti erinomaisella asiakaspalvelulla. Panostamme siihen tosissamme ja olemmekin saaneet vuodesta toiseen asiakkailtamme huippuarvosanat asiakaspalvelusta Esimerkiksi keskimääräinen puheluiden vastaamisaika on kuuden sekunnin luokkaa – siinä on vissi ero moneen muuhun toimijaan verrattuna. Hoidamme myös asiat kerralla kuntoon”, Linna luettelee Netplazan kilpailukykytekijöitä.

Kilpailu internetoperaattorien kesken on kovaa, mutta siitä huolimatta Netplaza on onnistunut 2010-luvulla noin 20-kertaistamaan liikevaihtonsa. Vuonna 2017 Netplazan liikevaihto kasvaa edelleen voimakkaasti ja lähentelee jo viittä miljoonaa euroa, mikä tekee Netplazasta Suomen ylivoimaisesti suurimman itsenäisen internetoperaattorin.

”Palvelusopimus Oulun kaupungin ja ympäristökuntien kanssa on toki kirkkain kruunu osaamisestamme, mutta kasvu on voimakasta myös muilla liiketoiminta-alueilla. Olemme Suomen johtaja alueellisten valokuituverkkojen palveluntarjoaja ja palvelemme jo yli 10 000:ta asiakasta näissä valokuituverkoissa. Myös toimintamme kivijalka, huippulaadukkaat internetyhteydet yrityksille on kasvanut edelleen voimakkaasti.”

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää