Ohituskaistalla kuparissa

Julkaistu 23/syyskuu/2014 - 08:23

Kun puhutaan nettiyhteyksistä, puhutaan yleensä nettiyhteyden nopeudesta. Tähän saakka kuparikaapeleissa (perinteinen puhelinkaapelointi) toteutetun nettiyhteyden nopeus edullisella ADSL-tekniikalla on jäänyt korkeintaan 24/3 Mbps nopeuteen. Tämä ei enää riitä silloin kun aletaan käyttämään enemmän pilvipalveluita. Tähänkin on nyt tarjolla ohituskaista.

Nyt Netplazalta on saatavissa huippunopeat VDSL2 -nettiliittymät. Näillä voidaan saavuttaa huomattavasti nopeammat yhteydet kuparikaapeleissa kuin aikaisemmin.

VDSL2 on uusin tekniikka kuparikaapeleihin, jossa maksiminopeus on jopa 100/100 Mbps. Netplazan vahvuutena on kupariteknologioiden hyvä tuntemus. Pystymme tarjoamaan suuremmat nopeudet kuin kilpailijamme, koska käytämme uusimpia ja parhaita tekniikoita.

Laaja saatavuus

VDSL2-yhteyden hyvä puoli on se, että se on mahdollista toteuttaa lähes joka paikkaan jossa on perinteinen puhelinkaapelointi. Kiinteistöön ei tarvitse vetää valokuitua, joka investointina on useiden tuhansien eurojen suuruinen ja voi viedä kuukausia toteuttaa. Liittymät soveltuvatkin erityisesti yrityksille jotka haluavat edullisen, mutta nopean internet-yhteyden.

Liittymät ovat saatavissa Netplazan oman aluverkon alueella, käytännössä koko Oulussa. Annamme aina kokemuksiimme perustuvan arvion toteutuvasta nopeudesta, jolloin asiakkaamme tietävät mitä ovat tilaamassa. Kysy lisää Oulun parhaista Internet-yhteyksistä joko suoraan myynnistämme (myynti@netplaza.fi / 010 2811 700) tai omalta myynnin yhteyshenkilöltäsi.

Myyjät: Panu Korva, panu.korva ät netplaza.fi, p. 010 2811 702
Jukka Kontula, jukka.kontula ät netplaza.fi, p. 010 2811 704
Kaj Hahtonen, kaj.hahtonen ät netplaza.fi, p. 010 2811 707
Tommi Linna, tommi.linna ät netplaza.fi, p. 010 2811 701

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää