Tukeva kasvu jatkui – Netplaza Fast 50 listalla

Julkaistu 22/marraskuu/2016 - 10:28

medal_final Kotimaisten teknologiayritysten kasvulukuja listaava Deloitten Fast 50 lista on taas julkaistu. Netplaza ja neljä muuta oululaista teknologiayritystä mukana listalla.

Netplazan liikevaihto on viimeisen neljän vuoden aikana kasvanut 144% ja sijoitus listalla on 32. Muut oululaiset kasvajat olivat Optomed sijalla 13. (281% kasvua), Tosibox Oy sijalla 16. (257% kasvua), iLOQ sijalla 24. (209 % kasvua) ja Koodiviidakko listan sijalla 29. (172% kasvua).

-Olemassa olevalla ja hyvin kilpaillulla toimialalla kasvumme on hyvä osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita. Tietoinen panostaminen asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen on kaiken menestyksen mahdollistaja, iloitsee toimitusjohtaja Tommi Linna.

-Tavoitteenamme on olla Suomen paras internetoperaattori ja tämä on hyvä osoitus, että olemme oikella polulla. Uskon, että kasvumme jatkuu vahvana – ja jopa kiihtyy – lähivuosina, jatkaa Tommi Linna.

Netplaza onnittelee lämpimästi Optomedia, Tosiboxia iLOQia sekä Koodiviidakkoa!

Deloitten Technology Fast 50 -listaa julkaistaan vuosittain ja se on osa laajempaa Technology Fast 500 -ohjelmaa. Muut listan menestyjät löydät Deloitten tiedotteesta.

Uudet kirjoitukset: Blogi

Netplaza tarjoaa luotettavat konesaliyhteydet ilman kulkua julkisen internetin kautta

Konesaliyhteydet kuntoon

Konesalilla viitataan yleensä halliin tai muuhun laitetilaan, jossa on palvelinlaitteistoa tai vaikkapa...

Lue lisää
Netplazan yhteyksiin vaihtaneen ODL:n tietohallintotiimissä työskentelevät Juha Alila (vas.), Ville Korkee, Jaana Ahoranta, Keijo Kallo ja Kalle Pietilä

ODL vaihtoi kaikki yhteydet Netplazalle

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiössä tarkasteltiin tietoliikenneyhteyksien toimivuutta ja kustannuksia syksyllä...

Lue lisää
Vasteaika vakuutti RND Worksin

Vasteaika vakuutti RND Worksin

Vantaalainen web- ja mobiilikehityksen sekä tekoälypalveluiden konsultointitalo RND Works valitsi...

Lue lisää