Tukeva kasvu jatkui – Netplaza Fast 50 listalla

Julkaistu 22/marraskuu/2016 - 10:28

medal_final Kotimaisten teknologiayritysten kasvulukuja listaava Deloitten Fast 50 lista on taas julkaistu. Netplaza ja neljä muuta oululaista teknologiayritystä mukana listalla.

Netplazan liikevaihto on viimeisen neljän vuoden aikana kasvanut 144% ja sijoitus listalla on 32. Muut oululaiset kasvajat olivat Optomed sijalla 13. (281% kasvua), Tosibox Oy sijalla 16. (257% kasvua), iLOQ sijalla 24. (209 % kasvua) ja Koodiviidakko listan sijalla 29. (172% kasvua).

-Olemassa olevalla ja hyvin kilpaillulla toimialalla kasvumme on hyvä osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita. Tietoinen panostaminen asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen on kaiken menestyksen mahdollistaja, iloitsee toimitusjohtaja Tommi Linna.

-Tavoitteenamme on olla Suomen paras internetoperaattori ja tämä on hyvä osoitus, että olemme oikella polulla. Uskon, että kasvumme jatkuu vahvana – ja jopa kiihtyy – lähivuosina, jatkaa Tommi Linna.

Netplaza onnittelee lämpimästi Optomedia, Tosiboxia iLOQia sekä Koodiviidakkoa!

Deloitten Technology Fast 50 -listaa julkaistaan vuosittain ja se on osa laajempaa Technology Fast 500 -ohjelmaa. Muut listan menestyjät löydät Deloitten tiedotteesta.

Uudet kirjoitukset: Blogi

Pysähtyykö liiketoimintasi, jos nettiyhteytesi katkeaa? Varayhteys tuo turvaa ja jatkuvuutta yrityksen toimintaan silloin, kun pääyhteys syystä tai toisesta katkeaa

Nettiyhteys poikki ja liiketoiminta seis? – Turvaa jatkuvuus varayhteyden avulla

Kuvitellaan, että yrityksesi nettiyhteys katkeaisi: pystyisivätkö työntekijänne työskentelemään vai...

Lue lisää
Olemme listanneet blogiimme 5 tyypillistä nettiyhteyksiin liittyvää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

5 tyypillistä harhaluuloa yritysten nettiliittymistä

Toimiva nettiyhteys on nykyaikaisen yrityksen elinehto, sillä kaikki toiminnot ovat riippuvaisia hyvästä...

Lue lisää
Näkymiä Federation Squaren lähistöltä Australian Melbournessa

Netplazan Australian kirjeenvaihtajan kuulumiset, osa 1: etätöissä maailman toisella puolen

G’day, ja mukavaa loppusyksyä koto-Suomeen! Muutin perheeni kanssa tänne kauas Australian Melbourneen...

Lue lisää