Seutunetti-liittymän sähköpostiasetukset

Sähköpostiohjelmat

Internetliittymissä täytyy oletuksena käyttää palveluntarjoajan verkossa olevaa lähtevän sähköpostin palvelinta. Seutuverkkojen liittymissä sähköpostiohjelman (esimerkiksi Thunderbird, Outlook tai Mail) lähtevän postin palvelin eli SMTP-palvelin on nimeltään posti.talonetti.fi. WWW-pohjaisissa sähköpostipalveluissa (esimerkiksi hotmail.com tai gmail.com) ei palvelinta tarvitse määritellä.

Seutunetti-liittymän sähköpostiasetukset

Alla on POP/IMAP-sähköpostiohjelmiin tarvittavat lähtevän postin (SMTP-palvelin) asetukset. Tarkemmat ohjeet asetusten laittamiseksi löydät käyttämäsi ohjelman ohjeista.

• Lähtevän postin palvelin (SMTP): posti.talonetti.fi
    • suojaamaton yhteys: portti 25
    • suojattu (TLS) yhteys: portti 25

Huom! Lähtevän postin sähköpostipalvelimillamme on käytössä käyttäjä-/IP-osoitekohtainen rajoitin, joka estää yli 100 sähköpostin lähettämisen tunnin sisään. Rajaa voidaan muuttaa ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Lisätietoja rajoittimen toiminnasta voi lukea täältä.