Netplaza

Seutunetti-liittymien laskutus ja verkkolaskujen tilaus 

Seutunetti-liittymien laskutuksen hoitaa Netplaza. Laskutus tapahtuu kahden (2) kuukauden jaksoissa. 1. paperilaskulla on ilmoitus, että jatkossa paperilaskusta peritään 2 euron paperilaskulisä. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaitamme siirtymään maksuttoman e-laskun käyttöön ja tekemään e-laskusopimuksen pankkinsa kanssa.

Kuluttaja-asiakkaat: Ole yhteydessä omaan pankkiisi ja solmi verkkopankkisopimus. Tämän jälkeen voit tehdä e-laskusopimuksia verkkopankkisi kautta. E-laskun tilaamiseen tarvitset verkkopankissa oman seutuverkkosi nimen ja laskulla näkyvän viitenumeron. Jos haluat laskusi sähköpostitse, ole yhteydessä asiakastukeemme.

Yritysasiakkaat: Yritysten tulee ilmoittaa verkkolaskua varten verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus osoitteeseen seutunetti@netplaza.fi. Ilmoita lisäksi seutuverkkosi ja asiakasnumerosi.

Maksa aina laskussa näkyvälle tilinumerolle käyttäen laskun viitenumeroa – näin maksu kohdistuu oikein, eikä aiheuta mahdollisia maksumuistutuksia.

Mikäli teille tulee laskutukseen liittyviä kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä Netplazan asiakaspalveluun numeroon 08 2370 6750 tai sähköpostitse seutunetti@netplaza.fi

Lisätietoja esimerkiksi liittymäsi hintoihin liittyen oman seutuverkon nettisivuilta.

Lisätietoja e-laskusta saa Finanssialan Keskusliiton nettisivuilta:
E-lasku kuluttajalle
Finvoice-verkkolaskun käyttöönotto