Palvelut

Luotettavat yhteydet,
ensiluokkainen palvelu.

Tietoverkko- ja kyberturvallisuusratkaisut

Toteutamme yhdessä emoyhtiömme Cinian kanssa yrityksellesi tai organisaatiollesi luotettavat tietoverkko- ja kyberturvallisuusratkaisut. Tutustu uuteen palvelukokonaisuuteemme Cinian sivuilla.

Lue lisää

Tutustu palveluihimme

Varmatoimiset yhteydet, turvalliset palvelimet, valokuituasiantuntijat ja nopea asiakaspalvelu, jonka veroista ei ole toista – ainakaan asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan. Netplaza on monipuolinen kumppani ja opas matkalla digitalisaatioon niin yrityksille kuin yhteisöille.

Yrityksille

Laajakaista, nettiyhteys, miksi sitä sanotkin – tarjoamme luotettavat ja nopeat internetliittymät oikeilla ominaisuuksilla pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Vertaa ja kysy lisää!

Lue lisää

Kuituverkkotoimijoille

Netplazan asiantuntijat sparraavat perustettavien ja jo toimivien kuituyhtiöiden hankkeet valon nopeuteen. Tutustu Netplaza-kumppanuuteen ja palvelumoduuleihimme.

Lue lisää

Taloyhtiöille

Nettiliittymän hankinta asuntoon ei ole enää vaikeaa tai kallista. Katso kiinteistösi tulevaisuuteen ja liitä koko taloyhtiö valokuituun!

Lue lisää

Webhotelli

Petaamme kotisivuillesi turvallisen ja mukavan paikan asettua. Valitse mieleisesi kokoinen hotelli ja ominaisuudet.

Lue lisää

Virtuaalipalvelimet

Verkkokauppa, pilvipalvelu, alustatalous, striimi – mitä palvelimen pitääkin pyörittää, kaikki onnistuu. Valitse virtuaalipalvelin Netplazalta.

Lue lisää

100 % tyytyväisyystakuu – vain Netplazalta

Uskallamme luvata palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Koska palvelumme ovat helppoja hankkia ja helppoja käyttää, on sopimuksen purkukin helppoa, jos et jostain syystä ole tyytyväinen. Ota vain yhteyttä myyjääsi, niin haemme laitteet pois.