Talonetti

Suosittelemme valokuitua joka kotiin ja kerrokseen.

Laajakaista taloyhtiöön

On aika päivittää koko kiinteistö valon nopeuteen! Aito ja alkuperäinen Talonetti on jo yli kahdensadan taloyhtiön valinta, ja miksipä ei: nykyaikainen valokuituliittymä taloyhtiössä parantaa asumismukavuutta, mahdollistaa etätyön kotikonttorilta ja on keskittämällä edullinen hankinta, joka nostaa kiinteistön arvoa ja vetovoimaa markkinoilla. Erityisesti gigan yhteys taloyhtiössä on selvästi keino lisätä kiinnostusta taloyhtiötä kohtaan.

Järkevä investointi

Takana ovat ne ajat, kun jokaisen asukkaan piti itse etsiä itselleen sopivinta liittymää palveluntarjoajien viidakosta. Valokuituyhteyden hankinta keskittämällä on myös edullinen tapa saada koko talo internet-aikaan. Nopea valokuitu mahdollistaa mm. IPTV-palvelut ja kestää aikaa jopa vuosikymmeniä. Ole valmiina, kun erilaiset digitaaliset kiinteistöpalvelut ja talotekniikan automatiikka yleistyvät lähitulevaisuudessa.

Edullinen mutta nopea

Taloyhtiö valitsee huoneistokohtaisen perusnopeuden (100 tai 1000 Mbps), jonka kustannus veloitetaan taloyhtiöltä. Perusnopeuden hinnaksi muodostuu usein vain muutamia euroja kuukaudessa, ja tämän kustannuksen taloyhtiö perii usein vastikkeessa.

Helppoa ja huoletonta surffailua

Kuidun saapuessa huolehdimme kaikesta tiedottamisesta isännöitsijälle ja asukkaille. Ylläpidämme yhteydet ja laitteistot, asukkaan vastuulle jää vain netin käyttö. Helppokäyttöisen liittymän kytkemiseksi tarvitsee vain aktivoida liittymä Netplazan sivulla, liittää verkkopiuha seinään ja heittäytyä sohvalle. Ongelman kohdatessa Netplazan asiakaspalvelun tavoittaa suorista, lisämaksuttomista puhelinnumeroista ilman turhia jonotuksia. Huoltomme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous Talonetistä alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteyksissä mahdollisimman pian.