Operaattoripalvelut

Hyvä kuituyhtiö, mitä saisi olla?

Ota yhteyttä

Johtava kuituverkkotoimittaja palveluksessanne!

Netplaza tarjoaa kilpailukykyiset ja luotettavat valokuituyhteydet kaikkialle Suomeen.

Kumppanuusmallin lisäksi hoidamme alueellisten verkkojen ylläpidon ja tarjoamme asiantuntijapalveluja kuituyhtiöiden tueksi. Ylläpidossamme on jo yli 19 000 valokuituliittymää – siis 26 alueellisen kuituverkkotoimijan liittymät – ja olemme jo pitkään ollut kärkisijoilla operaattoreiden asiakastyytyväisyydessä.

Internetpalvelut

Riittääkö alueesi toimijoille ja asukkaille jo standardiksi muodostunut 100/100 -laajakaista vai onko tarve jo nopeampaan tiedonsiirtoon? Täydellä valokuidulla toteutettu infra riittää yhteyksille vuosikymmeniä tästä eteenpäin, vaikka vaatimukset kapasiteetille kasvavat koko ajan. Nopea internet voi olla todellinen erottautumistekijä kuntakentässä – mitäpä jos houkuttelisit asukkaita ja yrityksiä gigan tai jopa kymmenen gigan yhteyksillä, joita naapurikunnista ei saa?

IPTV

Ei enää antenniharavia, heikkoja signaaleja tai katvealueita! IPTV mahdollistaa perinteistä televisiota paremman katselunautinnon laajemmalla ohjelmavalikoimalla ja tallennuspalveluilla. IPTV-lähetys on myös vapaa sään tai signaalin voimakkuuden vaihteluista johtuvista häiriöistä.

Yritysliittymät

Valokuituliittymä monipuolistaa ja laajentaa yrityksille tarjottavaa palveluvalikoimaa sekä mahdollistaa entistä tuottavamman liiketoiminnan häiriöttömän ja nopean yhteyden päällä. IP-osoitteet, virtuaalipalvelimet, valvonta ja varmennus: meiltä saat kaikki yrityksiä kiinnostavat palvelut.

Taloyhtiöliittymät

Talonetti on edullinen tapa tarjota kaikille taloyhtiön asukkaille nykyaikainen tietoliikenneyhteys. Valokuituyhteys taloyhtiössä lisää kohteen haluttavuutta asuntomarkkinoilla. Talonettiin on sisällytettävissä myös IPTV-palvelut

Julkisen sektorin palvelut

Julkisyhteisölle varmatoiminen valokuitu on toiminnan edellytys. Lakisääteiset toiminnot ja hallinto ovat kriittisiä palveluja ihan arkipäiväisessä elämässä: niin terveydenhuollossa, kouluissa kuin virastoissa sekä julkisten kiinteistöjen valvonnassa ja kiinteistöautomaatiossa. Digitaalisuus parantaa palvelujen saatavuutta vain, kun verkko toimii, ja Netplazan verkko – toimii.

Tukipalvelut

Netplaza tarjoaa Suomen parhainta asiakaspalvelua operaattoritoimialalla. Meillä ei asiakasta pidetä jonossa kuin muutaman sekunnin ajan, ja siksipä kokeneet asiakaspalvelijamme vastaavat jo usean kuituverkon asiakkaista. Kuituyhtiölle toteutamme kaikki tukipalvelut verkon valvonnasta laskutukseen ja reskontrasta raportointiin, räätälöiden juuri sopivan paketin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Jätä yhteystietosi, asiantuntijamme ottaa pian yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Luotettavat yhteydet, ensiluokkainen palvelu.

Lue lisää