Yritysliittymät

Laadukas laajakaista liiketoiminnallenne,
olkaa hyvä!

Ota yhteyttä
Netplazan yrityliittymiin kuuluu vakiona hyvä mieli

Nettiyhteydet yrityksille

Luotettava, turvallinen ja nopea laajakaistaliittymä on yksi yrityksen liiketoiminnan perusedellytyksistä. Ammattilaiset tekevät töitä ammattitason työkaluilla, siksi bisnes tarvitsee yrityksen tarpeisiin suunnitellut nettiyhteydet ja -ratkaisut.

Joskus paitsi yhteyden, myös toimituksen tulee olla nopea. Parhaimmillaan avaamme yhteyden muutamassa työpäivässä, mutta mieluummin palvelisimme huolella kuin kiireellä, noin 2–3 viikossa. Netplazan Yritysliittymiin kuuluu vakiona myös hyvä mieli, ja siksi tavoitteemme on tehdä asiat kerralla hyvin.

Netplaza Yritysliittymä Basic on pk-yrityksen perustarpeisiin suunniteltu edullinen nettiyhteys

Yritysliittymä Basic

Netplaza Yritysliittymä Basic on pk-yrityksen perustarpeisiin suunniteltu edullinen nettiyhteys, joka soveltuu myös etätyöliittymäksi kotikonttorille. Basic-liittymät voidaan toteuttaa sekä valokuituna että kuparikaapeliin. Basic sisältää yhden kiinteän julkisen ip-osoitteen. Lisäpalveluna Basic-liittymään voi tilata myös varayhteyden.

Kysy lisää
Netplaza Yritysliittymä Pro on laadukas valinta yrityksen nettiyhteydeksi

Yritysliittymä Pro

Netplaza Yritysliittymä Pro on laadukas valinta yrityksen tietoliikenneyhteydeksi, mikäli tarvitset yhteyden, joka kestää liikenteen usealta päätteeltä, useista toimipisteistä tai suojattuna kriittisiltä toimintauhkilta. Pro-liittymät toteutetaan luotettavasti valokuidussa tai kuparikaapelissa G.SHDSL/EFM-tekniikalla.

Kaikki Pro-liittymämme sisältävät SLA2-palvelutason 4 tunnin viankorjauksen vasteajalla, verkonvalvonnassa olevan asiakaspäätelaitteen ja neljä kiinteää julkista ip-osoitetta sekä ip-verkon.

Lue lisää

Yritysliittymien lisäpalvelut:

VPN-palvelu

Netplaza VPN -palvelun avulla luodaan tietoturvallinen yhteys eri verkkoelementtien välillä ilman investointia erilliseen VPN-palomuurilaitteistoon.

VPN-palvelu sisältää laitteiston lisäksi tarpeen mukaan esimerkiksi sisäverkon DHCP-palvelimen sekä tarvittavat tekniset määrittelyt etäyhteyksiä varten. Mikäli asiakkaalla on jo sisäverkko käytössä, voidaan palvelu toimittaa samoilla asetuksilla, jolloin sisäverkon puolelle ei tarvita muutoksia.

Yritysverkko

Etätyöskentely ja useiden toimipaikkojen tietoverkkojen yhdistäminen vaatii suojatut tietoliikenneyhteydet.

Netplaza Yritysverkko mahdollistaa yrityksen eri toimipaikkojen tai konesalin yhdistämisen samaan lähiverkkoon esimerkiksi tiedostojen ja sovellusten jakamiseksi yritysverkon koneille. Yritysverkon toteutustapa voi olla keskitetty palomuuripalvelu, MPLS-verkko tai vaikkapa SDWAN-ratkaisu.

Varayhteydet

Automaattisella varayhteydellä varmistetaan datan liikkuminen häiriötilanteessa. Pääyhteyden vioittuessa liikennöinti siirtyy ilman verkkomuutoksia varayhteydelle.

Varayhteydet toteutamme sekä kiinteillä että mobiiliyhteyksillä: kiinteä varayhteys on must, kun liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on kriittistä, ettei yhteysnopeus muutu varayhteydelle siirryttäessä.

Netplaza Palomuuri yrityksille

Palomuuri

Fortinet Fortigate -tietoturvaprosessoreiden kiihdyttämä Netplaza Palomuuri tarjoaa suorituskykyä ja huippuluokan turvallisuuden. Turvatekniikoina toimivat palomuuri, sovellustunnistus, virustorjunta ja web-suodatus sekä salaamattomassa että salatussa liikenteessä. Lisäksi palvelu mahdollistaa tietoturvallisen etäkäytön (VPN) yrityksen sisäverkkoon sekä eri toimipaikkojen yhdistämisen.

Palvelu toimitetaan valmiiksi käyttökuntoon määriteltynä ja tarvittaessa asiakkaan antamien teknisten vaatimusten mukaisena.

Kysy lisäpalveluistamme

Asiakastarinoitamme:

Netplaza toimittaa internetyhteydet Finavian Suomen 21 lentokentälle

Finavia

Finavia valitsi kilpailutuksen kautta Netplazan toimijaksi kaikille lentokentilleen. Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä osa sujuvaa ja nautinnollista matkustuskokemusta.

Lue tarina
Nestor Cablesilla ollaan tyytyväisiä siihen, että Netplazan toimittamat internetyhteydet ovat toimineet niin moitteettomasti, että niiden olemassa oloa ei edes huomaa

Nestor Cables

Netplaza vakuutti kaapelivalmistaja Nestor Cablesin kilpailukykyisillä hinnoillaan, mutta kiitosta ovat saaneet myös Netplazan yhteyksien nopeus ja toimintavarmuus.

Lue tarina
Netplaza valikoitui UKI Arkkitehtien internetyhteyksien toimittajaksi ennen kaikkea yrityksestä kuullun positiivisen palautteen perusteella.

UKI Arkkitehdit

Netplaza valikoitui UKI Arkkitehtien internetyhteyksien toimittajaksi ennen kaikkea yrityksestä kuullun positiivisen palautteen perusteella.

Lue tarina

Ota yhteyttä


Kyllä kiitos, toivon yhteydenottoa yritysliittymiin liittyen!

Virtuaalipalvelimet

Netplaza Palvelin soveltuu erinomaisesti verkkopohjaisten ohjelmistojen ajamiseen, vaativiin verkkokaupan toimintoihin tai vaikkapa uusien projektien testaukseen.

Lue lisää

Webhotelli

Kaikki webhotellit sisältävät mm. verkkotunnuksen rekisteröinnin, ylläpidon ja uusimisen, levytilan varmuuskopioinnin, kävijätilastoinnin sekä virustorjunnan.

Lue lisää

Tutustu blogiimme

Kerromme blogiartikkelissamme viisi tyypillistä nettiyhteyksiin liitettävää harhaluuloa, jotka saattavat olla yritysten esteenä sopivaa liittymää valitessa.

Lue blogiartikkeli