Yritysliittymät

Laadukas laajakaista liiketoiminnallenne,
olkaa hyvä!

Ota yhteyttä

Internetyhteydet yrityksille

Yksi yritysten liiketoiminnan perusedellytyksistä on luotettava, turvallinen ja nopea tietoliikenneyhteys. Ammattilaiset tekevät ammattitason työkaluilla, siksi bisnes tarvitsee yrityksen tarpeisiin suunnitellut internetyhteydet ja -ratkaisut.

Joskus paitsi yhteyden, myös toimituksen tulee olla nopea. Parhaimmillaan avaamme yhteyden muutamassa työpäivässä, mutta mieluummin palvelisimme huolella kuin kiireellä, noin 2–3 viikossa. Netplazan Yritysliittymiin kuuluu vakiona myös hyvä mieli, ja siksi tavoitteemme on tehdä asiat kerralla hyvin.

Yritysliittymä Basic

Netplaza Yritysliittymä Basic on pk-yrityksen perustarpeisiin suunniteltu edullinen internetyhteys, joka soveltuu myös etätyöliittymäksi kotikonttorille. Basic-liittymät voidaan toteuttaa sekä valokuituna että kuparikaapeliin. Basic sisältää yhden kiinteän julkisen ip-osoitteen. Lisäpalveluna Basic-liittymään voi tilata myös varayhteyden.

Yritysliittymä Pro

Netplaza Yritysliittymä Pro on laadukas valinta yrityksen tietoliikenneyhteydeksi, mikäli tarvitset yhteyden, joka kestää liikenteen usealta päätteeltä, useista toimipisteistä tai suojattuna kriittisiltä toimintauhkilta. Pro-liittymät toteutetaan luotettavasti valokuidussa tai kuparikaapelissa G.SHDSL/EFM-tekniikalla. Liittymät ovat aina Netplazan aktiivisessa verkonvalvonnassa, joten voimme reagoida häiriötilanteisiin välittömästi.

Pro-liittymän lisäpalvelut

Yritysverkko ja VPN

Nykyaikainen yritys kaipaa monipuolisia ja moderneja verkkoratkaisuja, ja Netplazalta niitä saa. Toimipisteiden yhdistämiset, aliverkot, turvatut etäyhteydet, palomuurit – Netplaza Yritysverkko on Pro-liittymiin tarjoamamme lisäpalvelu.

Etätyöskentely ja useiden toimipaikkojen tietoverkkojen yhdistäminen vaatii suojatut tietoliikenneyhteydet. Yritysverkko mahdollistaa yrityksen eri toimipaikkojen tai konesalin yhdistämisen samaan lähiverkkoon esimerkiksi tiedostojen ja sovellusten jakamiseksi yritysverkon koneille. Yritysverkon toteutustapa voi olla Netplazan keskitetty palomuuripalvelu, MPLS-verkko tai SDWAN-ratkaisu: huoli pois, asiantuntijamme kartoittavat sinulle monista vaihtoehdoistamme sopivimman ratkaisun.

Netplaza VPN -palvelun avulla luodaan tietoturvallinen yhteys eri verkkoelementtien välillä ilman investointia erilliseen VPN-palomuurilaitteistoon. VPN-palvelu sisältää laitteiston lisäksi tarpeen mukaan esimerkiksi sisäverkon DHCP-palvelimen sekä tarvittavat tekniset määrittelyt etäyhteyksiä varten. Mikäli asiakkaalla on jo sisäverkko käytössä, voidaan palvelu toimittaa samoilla asetuksilla, jolloin sisäverkon puolelle ei tarvita mitään muutoksia.

Varayhteydet

Automaattisella varayhteydellä varmistetaan datan liikkuminen häiriötilanteessa. Pääyhteyden vioittuessa liikennöinti siirtyy ilman verkkomuutoksia varayhteydelle. Varayhteydet toteutamme sekä kiinteillä että mobiiliyhteyksillä: kiinteä varayhteys on must, kun liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on kriittistä, ettei yhteysnopeus muutu varayhteydelle siirryttäessä. Erillinen VPN-tunneloitu yhteys parantaa tietoturvaa merkittävästi mobiiliverkossa.

Palomuuri

Netplazan Palomuuri-palvelulla suojaat verkkosi ilman kalliita investointeja omaan laitteistoon. Konesalistamme palveluna toteutettu palomuuri on aina ajan tasalla suojaamassa verkon uhkilta. Palomuurisääntöjä voidaan tehdä protokolla-, portti- ja IP-osoitekohtaisesti. Palomuuripalvelu hoitaa tarvittaessa myös lähiverkon työasemien DHCP-palvelun. Eri toimipaikkojen lähiverkot voidaan joko sillata samaksi verkoksi tai erotella omiksi aliverkoikseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

DDoS-suojaus

Palveluestohyökkäys on kutsumaton vieras ja yhä yleisempi haitta erityisesti isojen yritysten toiminnalle. Hyökkäyksillä pyritään estämään verkon toiminta kohdistamalla siihen niin paljon liikennettä, että palvelun normaali toiminta estyy. DDoS (Distributed Denial of Service) -hyökkäys voi estää yrityksen liiketoiminnan tai häiritä merkittävästi kriittisten tietojärjestelmien käyttöä. Netplazan DDoS-pesuri suodattaa volumetriset hyökkäykset internet-liittymän liikenteestä. DDoS-pesurin saa lisäpalveluna kaikkiin Netplaza Pro-liittymiin.

Ota yhteyttä

Kyllä kiitos, toivon yhteydenottoa yritysliittymiin liittyen!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

 

Virtuaalipalvelimet

Aina viimeisintä huutoa: Netplaza Palvelin.

Lue lisää

Webhotelli

Nuku yösi paremmin. Tutustu Netplaza Hotelliin.

Lue lisää

Valokuituyhteydet

Valokuitua koko Suomeen!

Lue lisää