Referenssimme

Asiakkaamme kertovat

  • Liana technologies
  • Finavia
  • Mint Company
  • OP
  • Kiinteistö tahkola
  • Oulu
Liana technologies
Finavia
Mint Company
OP
Kiinteistö tahkola
Oulu
Yritysliittymät

Finavia Oyj

Suomen 21:lle Finavian lentokentälle toimintavarmat yhteydet toimittaa Neplaza. Asiakkaalle lentokentän vaativat tietoliikenneyhteydet näyttäytyvät tietona ja palveluna, kuten digitaalisina opasteina, tarjouksina, pysäköinti- ja check-in-ohjeina – kaiken kaikkiaan vaivattomana asiointina.

”Kaikki on sujunut erinomaisesti! Aikatauluissa pysyttiin, dokumentaatio tehtiin sovitusti ja tiedottaminen asioiden etenemisestä oli erinomaista”.
Elina Lehtimäki, tietoliikennepalveluiden päällikkö, Finavia

 

Tietoliikenneyhteydet

Oulun kaupunki

Netplaza toimittaa tietoliikenneyhteydet kaikkiin Oulun kaupungin 400 toimipisteeseen. Tietoliikenneyhteydet palvelevat kaupungin 15 000 työntekijää.

Operaattorivaihdoksen yhteydessä tietoverkko kahdennettiin, sadat IP-osoitteet vaihdettiin ja muutokset dokumentoitiin. Erityisesti Netplazan kyky ja halu kehittää omaa toimintaansa teki vaikutuksen.

”Todettiin tuossa juuri kollektiivisesti hallintakeskuksessa, että Netplazan toiminta on kyllä ollut toistuvasti erinomaista ja hyvää työtä. Ilo tehdä yhteistyötä!”
– Sami Kettunen, ICT Service Manager, Oulun Digi -liikelaitos

Netplaza-kumppani

Raahen Kuitu

Raahen Kuitu valitsi Netplazan kokonaisvaltaiseksi kumppaniksi 15 miljoonan euron suurhankkeeseen: yhteistyöllä kuidutetaan koko Raahe. Hankkeessa on poikkeuksellisen paljon taajamamaista toteutusaluetta verrattuna tyypillisiin kuituverkkohankkeisiin. Netplazan palvelu kattaa kaikki valokuituverkkoprojektin vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja verkon valmistuttua myös sen operoinnin.

”Pelkästään suunnittelu näin isossa projektissa oli valtava ponnistus! Hyvän yhteistyön avainasioita ovat luottamus, luottamus ja luottamus. Ammattitaito ja avoimuus luovat maaperää sparraushengelle, jolla yhteisessä suururakassa saavutetaan hyviä tuloksia.”
– Lasse Lahti, toimitusjohtaja, Raahen Kuitu

Yritysliittymät

Fingersoft

Suomen viidenneksi suurimman peliyrityksen liiketoiminta on digikriittistä: yhtiön mobiilipelejä pelataan ympäri maailmaa miljoonia kertoja päivässä. Verkkotuotteen, eli pelien, tulee toimia varmasti ja nopeasti, ja lisäksi yrityksen omaan päivittäiseen tietoliikenteeseen kuuluu kahden toimiston välinen luotettava, gigan nopeudella toimiva jatkuva VPN-yhteys.

”Enpä muista, että juuri mitään olisi jouduttu Netplazan kanssa hoitamaan. Se kertoo siitä, että kaikki todella sujuu.”
– Ville Rauma, COO, Fingersoft

Yritysliittymät

ODL

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiössä tarkasteltiin tietoliikenneyhteyksien toimivuutta ja kustannuksia syksyllä 2019. Samoihin aikoihin säätiön tietohallintopäällikkö Juha Alila sai yhteydenoton Netplazalta. Nyt kaikissa ODL:n 11:ssa toimipisteessä, Lumijoelta Ylitorniolle, on Netplazan tietoliikenneyhteydet.

”Aiemmin jouduimme käyttämään toimipisteiden välisissä yhteyksissä useaa tietoliikenneoperaattoria. Netplazan kanssa pääsimme siihen, että toimipisteiden välisissä keskeisissä liittymissä on vain yksi toimittaja.”
– Juha Alila, Tietohallintopäällikkö, ODL

Operaattoripalvelut

Kairan Kuitu

Kairan Kuitu Oy:n operaattoripalvelut on tuottanut Netplaza aina vuodesta 2014 saakka. Kairan Kuitu Oy toimii Pohjois-Pohjanmaalla Pudasjärven kaupungin, Taivalkosken kunnan sekä osittain myös Suomussalmen kunnan alueella. Netplaza huolehtii sekä valokuituliittymien toimittamisesta Kairan Kuidun asiakkaille että valokuituliittymiin liittyvästä asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta. Kairan Kuidulla ollaan erityisen tyytyväisiä siihen, että Netplazan toimittamien valokuituyhteyksien nopeudet ovat sitä, mitä on luvattu.

”Kyllä meidän asiakkaat ovat tyytyväisiä. Jos asiakas on tilannut satasen liittymän niin sieltä oikeasti tulee se 100 megaa.”
– Marianne Mäntylehto, toimitusjohtaja, Kairan kuitu

Yritysliittymät

Nestor Cables

Kaapelivalmistaja Nestor Cables Oy valitsi Netplazan yritysliittymänsä toimittajaksi kilpailutuksen kautta vuonna 2017. Netplaza vakuutti Nestor Cablesin ennen kaikkea kilpailukykyisillä hinnoillaan, mutta myöhemmin kiitosta ovat saaneet myös Netplazan nopeat ja toimintavarmat yhteydet. Toimittajan vaihdon yhteydessä Nestor Cablesin varayhteys vaihdettiin perinteisestä ADSL-yhteydestä mobiilisti toimivaan varayhteyteen, joka on aikaisempaa ratkaisua varmempi:

”Jos kaivinkone tehtaan nurkalla kaivaa kuitukaapelin rikki niin varmaan se samalla kaivaa sen perinteisen varayhteyden rikki. Nyt kun yhteys on langaton, pääsemme nopeasti tukiasemaan kiinni.”
– Sakari Määttä, hallinto- ja talousjohtaja, Nestor Cables

Yritysliittymät

RND Works

Vantaalainen web- ja mobiilikehityksen sekä tekoälypalveluiden konsultointitalo RND Works valitsi Netplazan tietoliikenneyhteyksiensä toimittajaksi syksyllä 2019. Pakettiin kuuluu myös palomuuri, sisäverkko sekä ylläpitopalvelu.

RND teki tuolloin toimitilojen muuton yhteydessä laajan kilpailutuksen löytääkseen uuden palveluntarjoajan. Taustalla oli muun muassa huonoja kokemuksia asiakaspalvelun kanssa.

”Tarjouksia vertailtaessa tuli selväksi, että emme vaan pystyisi perustelemaan päätöstämme, jos emme valitsisi Netplazaa. Asiakaspalvelun taso oli ylivoimainen ja vasteajat parhaat. Hintalappu ei ollut edullisin, mutta kokonaisuus oli paras.”
– Lasse Annola, osakas, RND Works.

Yritysliittymät

Liana Technologies

Digitaalisen viestinnän ohjelmistoihin erikoistunut Liana Technologies (ent. Koodiviidakko) tarvitsi Oulun toimipisteelleen luotettavaa ja nopeaa verkkoyhteyttä. Luonteva valinta oli 500-megainen Netplaza Yritysliittymä Pro, joka turvaa Koodiviidakon liiketoiminnan keskeiset yhteydet nyt ja tulevaisuudessa.

”Netplazalla tekniikka tekee sen mitä lupaa, ja palvelu toimii, kun on tarvetta.”
– Samuli Tursas, toimitusjohtaja, Liana Technologies