Netplaza

Seutunetti

Seutuverkkojen valokuituratkaisu

Myös kasvukeskusten ulkopuolelle tarvitaan toimivat ja nopeat verkkoyhteydet, joiden tiedonsiirtokapasiteetti ei lopu kesken. Ratkaisu on oma alueellinen valokuituverkko, jonka kautta sekä yritykset että yksityistaloudet voivat varmistaa tiedonsiirtonsa luotettavuuden nyt ja tulevaisuudessa. Valokuituverkon tiedonsiirtonopeus on lähes rajaton, ja tekniikkana se on erittäin toimintavarma.

Netplaza Seutunetti on Suomen suurimman seutuverkko-operaattorin tarjoama paketti alueellisille verkkoyhtiöille tai osuuskunnille. Netplaza toimittaa tarvittavan internetpalvelun, ja alueen verkkoyhtiö hoitaa asiakkuuksien hallinnan, sekä verkkoyhteyden jakelun asiakkaiden päätelaitteille.

Joustava kumppani

Netplazan kokonaispalvelukonsepti mahdollistaa seutuverkkoyhtiölle keskittymisen oman toiminnan kehittämiseen, kun palvelujen operatiiviset asiat on ulkoistettu luotettavalle yhteistyökumppanille, jonka kanssa asiointi on joustavaa ja helppoa. Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä erityisesti asiantuntemuksesta ja seutuverkkojen toiveiden tarkasta kuuntelemisesta.

Suomen paras asiakaspalvelu

Seutunetin asiakkailla on käytössään Suomen parhaaksi kiitetty Netplazan asiakaspalvelu. Käyttöönoton kysymyksiin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin löytyy vastaus yhdellä puhelinsoitolla, tai tämän sivun yläreunan Asiakastuki-sivulta. Seutunetin käyttö on helppoa ja nopeaa – Netplazan asiakastyytyväisyys on mitatusti korkealla tasolla – vuodesta toiseen.

Liittymän mukana myös IPTV

Seutunetin valokuituliittymiin sisältyvän IPTV-palvelun tuottaa Maxivision. Palvelu kattaa antenniverkossa kulloinkin vapaasti näkyvät tavalliset TV-kanavat sekä HD-kanavat, muun muassa Eurosportin ja Discoveryn. Lisätietoja palvelun käyttöönotosta löytyy seutuverkkojen omilta nettisivuilta. Palveluun voi halutessaan tilata maksullisia kanavapaketteja suoraan Maxivisionilta.

Oletko kiinnostunut?

Mikäli olet rakentamassa uutta valokuituverkkoa ja haluat näkemyksemme siitä millainen on hyvä operaattorikumppani, ota yhteyttä Tommi Linnaan, Jukka-Pekka Kiviojaan tai Jarno Laitiseen.

Onko sinulla jo Seutunetti?

Mikäli käytössäsi on jo Netplazan Seutunetti, lisätietoa saat asiakastuki -sivuiltamme.