Netplaza

Talonetti

Aidot ja alkuperäiset Talonetti-liittymät ovat nopeita, luotettavia ja edullisia hinnoiltaan. Mitä muuta voit enää kaivata?

Kymmenet taloyhtiöasiakkaamme ovat säästäneet laajakaistakuluissaan kymmeniä tuhansia euroja, parhaat jo yli 100 000 euroa. Miksi siis maksaisit ylimääräistä omasta laajakaistaliittymästä, kun tarjolla on nopea ja luotettava vaihtoehto huomattavasti edullisemmin?

Talonetin ajatus on yksinkertainen. Monille se on tuttu työpaikoilta ja kouluista. Koko taloyhtiölle rakennetaan yksi yhteinen laajakaistaliittymä, joka jaetaan käyttäjien kesken. Nopeutta riittää kaikille, sen tietävät kaikki lähes 200 asiakastaloyhtiötämme. Kulut jakamalla liittymästä tulee kaikille edullinen. Lue vaikkapa tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksia, jos et usko.

Helppokäyttöisen liittymän kytkemiseksi tarvitsee vain liittää verkkopiuha seinään ja pääset heti surffaamaan – asetukset ovat automaattisia, eikä kirjautumista vaadita. Pyydä laajakaistatarjous taloyhtiöösi  tai tarkista laajakaistan saatavuus saatavuushaun avulla.

Talonetti Easy

Talonetti Easy on edullinen ja helppo valinta taloyhtiön laajakaistayhteydeksi. Se tuo netin koko taloyhtiön käyttöön ilman alkuinvestointeja. Jokainen asukas saa taloyhtiön valitseman perusnopeuden ja voi halutessaan tilata suoraan Talonetiltä lisää nopeutta. Taloyhtiön valitsema perusnopeus on yleensä 10 Mbps ja asukkaat voivat tilata lisänopeutta jopa 100 Mbps. Talonetti ylläpitää yhteydet ja laitteistot, asukkaiden vastuulle jää vain netin käyttö.

Tyytyväisyystakuu

Lähes 20 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden tuomalla kokemuksella annamme palveluillemme täyden tyytyväisyystakuun. Yksinkertaista, turvallista ja helppoa.

Tilaa liittymä tai pyydä tarjous