Netplaza

WWW-hotellipalvelut

Netplaza Hotelli on huoleton ja vaivaton ratkaisu kotisivuillesi. Sinun vastuullasi on vain sivujen sisällön pitäminen ajan tasalla. Netplaza huolehtii muista seikoista, kuten tietoturvasta. Tarvitsitpa tilaa yksinkertaisille sivuille tai viimeisen päälle viritetyn alustan web-kaupalle, meiltä löytyy osaava apu!

WWW-sivujen osoite muodostetaan yleensä yrityksen nimestä. Samaan osoitteeseen voidaan liittää myös yrityksesi sähköpostit, jotka ovat osa WWW-hotellipakettia. Palvelinyhteydet ovat varmistettuja ja jatkuvasti valvottuja.

Verkkotunnukset

Liiketoiminnassa yrityksen WWW-sivuilla ja sähköpostissa on syytä käyttää yritykselle rekisteröityä omaa verkkotunnusta. Oman verkkotunnuksen avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden ja löytymisen verkossa. Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät verkkotunnukset, esimerkiksi .fi, .com, .net, .org, .info, .tv, .biz, .eu jne.

Luotettava verkkotunnusten ylläpitäjä

Netplaza on Viestintävirastolle rekisteröitynyt verkkotunnusvälittäjä. Verkkotunnusvälittäjä on taho, joka merkitsee asiakkaidensa puolesta verkkotunnuksia Viestintäviraston ylläpitämään verkkotunnusrekisteriin. Meidän kautta hoituu niin uusien verkkotunnusten rekisteröinti kuin vanhojen verkkotunnusten siirtokin.

Valitse sopivin

Oheisesta taulukosta voit vertailla, mikä paketti sopisi juuri sinulle. Kaikki Hotellit sisältävät verkkotunnuksen rekisteröinnin, ylläpidon ja uusimisen, levytilan varmuuskopioinnin, kävijätilastoinnin, virustorjunnan sekä autentikoivan SMTP-palvelimen. Kaikkiin Hotelli M ja isompiin palvelupaketteihin kuuluu mukaan tavallinen SSL-sertifikaatti veloituksetta. Lisäpalveluna on saatavissa esimerkiksi EV SSL-sertifikaatti ja villikortti SSL-sertifikaatti. Kaikki SSL-sertifikaatit hankitaan luotettavilta toimittajilta ja asennetaan asiakkaalle valmiiksi. Kysy lisätietoja myynnistämme.

Haluatko enemmän tilaa sähköpostilaatikkoon tai levytilaa kotisivuille? Poikkevatko vaatimuksesi jotenkin muuten alla mainituista? Voimme tarvittaessa räätälöidä vaativiinkin tarpeisiisi sopivan ratkaisun, joten ota rohkeasti yhteyttä.

x = Sisältyy pakettiin
o = Mahdollista toteuttaa lisäpalveluna

Hinnat ALV 0 %.

Pyydä tarjous