Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Julkaistu 27/lokakuu/2020 - 14:56

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun yritysasiakkaita Netplazan Kuopion toimistosta käsin, joka sijaitsee Kauppakeskus Aapelin kolmannessa kerroksessa osoitteessa Kauppakatu 28 B, 70110 Kuopio. Samassa toimistossa toimivat muun muassa Savon Yrittäjät, Kuopion Yrittäjät, Kuopionseudun Uusyrityskeskus sekä lukuisat paikallista yrittäjyyttä tukevat hankkeet. 

Monille tuttu mies Savon yritysten tukena

Viime keväänä nimetty Kuopion myyntivastaavamme Petri Markkanen ottaa asiakkaat huomaansa varmuudella. Markkanen lieneekin usealle savolaiselle yrittäjälle tuttu kasvo: hän toimi vuosituhannen alussa SavoGrow-kehitysyhtiössä teknisenä tuottajana sekä digikehityshankkeissa kouluttajana ja yritysneuvojana. Viime vuosikymmenen Markkasen piti kiireisenä oma kivijalkakauppa Vesannolla. IT-tarvikkeiden ja kodintekniikan lisäksi myyntiartikkeleihin kuuluivat myös valokuituliittymät Savon Kuidulta – jonka palveluntarjoajana Kuopiossa toimii Netplaza.

– Ollaan jo tultu vähän tutuksi kuopiolaisten kesken. Asiakkaat tietää, kenestä puhutaan, vaikka ei olla suureellisia mainoskampanjoita tehty, Petri Markkanen arvioi Netplazan näkyvyyttä Kuopion alueella.

Ketterästi valtakunnallinen ja paikallinen

Netplazan suunnitelmissa on laajentaa toimintaa myös etelämmäksi ja pääkaupunkiseudulle.

– Netplazan vahvuus tarjoajien joukossa on tietty ketteryys, kun ei olla vielä megaluokan toimija. Suhteessa muihin meillä on aika pieni porukka keskittynyt hoitamaan asiakkuuksia, jolloin asiakas pysyy paremmin hanskassa ja pystytään oikeasti palvelemaan paremmin. Sitten toisaalta meillä on taustalla vahvat hartiat, Petri toteaa.

Osana valtakunnallista Cinia-konsernia Netplaza toteuttaa koko Suomen digitalisointia tarjoamalla yhteyksiä yritysasiakkaiden lisäksi kymmenille alueellisille kuituverkoille Cinian runkoverkkoa hyödyntäen.

– Meidän palvelua on jo se, että halutaan selvittää vaatimukset ja mahdollisuudet. Niiden perusteella tarjotaan ratkaisua, eikä ole vain lista palveluja, että mitä meillä on tarjolla. Me tarjotaan ymmärrettävää analyysia siitä, miten yritysten kannattaa edetä netin sekä muiden tietoliikenneratkaisuiden suhteen, Petri jatkaa.

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplazan asiointikanavat löytyvät jatkossa Cinian verkkopalvelusta

Cinia on viime vuosina kasvanut, kehittänyt ja monipuolistanut palveluitaan merkittävästi sekä oman...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää

Valokuituyhteyden suorituskyvyn nostokampanja päättyy: moni tarvitsee uudessa normaalissa enemmän kaistaa

Netplaza nosti huhtikuussa yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn vähintään 500/500 Mbps nopeuteen....

Lue lisää