Netplaza integroituu yhä vahvemmin emoyhtiöönsä Ciniaan

Julkaistu 06/helmikuu/2020 - 08:00

Netplazan liiketoiminta on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Vuosi 2019 oli milteipä kaikilla mittareilla Netplazan historian paras. Liikevaihtomme on kasvanut 7,5 miljoonaan euroon ja taloudellinen asemamme on erinomainen. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella olemme edelleen onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme tarpeet tyydyttäen ja toivottavasti myös odotukset ylittäen. Asiakasmäärämme on jatkanut kasvuaan ja toimintaa on laajennettu uusille paikkakunnille. Laajentumista on tarkoitus tänä vuonna jatkaa. 

Yksi iso murros toiminnassa tapahtui puolitoista vuotta sitten, kun Netplazan koko osakekanta myytiin valtion enemmistöomistamalle Cinialle. Erinomainen asiakaspalvelu on myös syvällä Cinian olemassaolon ytimessä. Cinian asiakastyytyväisyystulokset (NPS 56, CSI 91) ovat kovaa valuuttaa keneen tahansa verrattuna, mutta erityisesti operaattorikentässä ne ovat lyömättömän kovat.

Katseemme on vahvasti tulevaisuudessa. Haluamme kehittää toimintaamme ja asiakaspalveluamme entistä paremmaksi siten, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavammin ja ketterämmin ympäri koko Suomen. Cinian monipuolinen palvelutarjonta tuo mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia tietoliikenneratkaisuja.

Osana tätä kehitystyötä yhdistymme ja integroidumme vahvemmin emoyhtiömme kanssa. Jatkossa palvelemme asiakkaitamme osana Cinian alaisuuteen kuuluvia yritysten tietoverkkoratkaisujen ja alueellisten kuituverkkoratkaisujen liiketoimintayksikköjä. Netplaza säilyy omana juridisena yhtiönään, mutta liiketoimintaa johdetaan emoyhtiön yksiköiden kautta.

Mikä muuttuu organisaatiouudistuksen myötä?

Yritysasiakkaillemme organisaatiomuutos näkyy ennen kaikkea laajempana tuotetarjontana sekä toimintojen yhtenäistämisenä verkkojen operoinnin, valvonnan sekä asiakastuen osalta. Nykyisten palveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme jatkossa muun muassa kattavia SD-WAN- sekä kyberturvaratkaisuja.

Yritysten tietoverkkoratkaisujen liiketoimintayksikkö palvelee sekä Netplazan että Cinian nykyisiä ja uusia yritysasiakkaita. Yksikön johtajana toimii Netplazan entinen tekninen johtaja Antti Alasalmi ja tuotantopäällikkönä Panu Korva. Yritysasiakkaiden myynnin vetäjänä aloittaa Netplazan myyntitiimistä tuttu Aleksanteri Pyrrö. Avainasiakaspäällikkönä toiminut Jukka Kontula siirtyy Cinian julkishallinnon tietoverkkoratkaisut -liiketoimintayksikköön vastaamaan yksikön palveluiden myynnistä.

Kuituverkkoasiakkaille tarjoamme jatkossakin kattavan valikoiman valokuituliiketoiminnan palveluita aina verkon toteutuksesta operointiin saakka. Sen lisäksi että alueellisten kuituverkkoratkaisujen yksikkömme palvelee nykyisiä asiakkaitamme, se synnyttää uusia alueellisia kuituverkkoja ja etsii uusia kuituverkkoasiakkuuksia. Yksikön toimialueena on koko Suomi ja sen vetäjänä toimii Jarno Laitinen Cinialta. Liiketoiminnan johtamisesta ja kehitystyöstä vastaavat yksikössä Jarno Laitisen lisäksi Hanne Nivala, Maija Helander sekä Jukka-Pekka Laulajainen Netplazalta.  

Mikäli teillä herää kysyttävää organisaatiomuutoksesta tai haluatte kuulla, miten voimme yhdessä Cinian kanssa palvella teitä entistä monipuolisemmin, olkaa meihin rohkeasti yhteydessä!

Tommi Linna
Toimitusjohtaja
Netplaza Oy

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplazan asiointikanavat löytyvät jatkossa Cinian verkkopalvelusta

Cinia on viime vuosina kasvanut, kehittänyt ja monipuolistanut palveluitaan merkittävästi sekä oman...

Lue lisää

Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää