Netplaza keskeisessä roolissa myös Siikajoen valokuituhankkeessa

Julkaistu 17/kesäkuu/2019 - 14:21

Nivalan, Pyhäjoen, Raahen ja Reisjärven hankkeiden lisäksi Netplazalla on merkittävä rooli myös Siikajoen käynnistyvässä valokuituhankkeessa.

Siikajoen Kuitu on käynnistämässä valokuituhankkeen Siikajoella: Siikajoki on jaettu Siikajoen kylän, Ruukin ja Paavolan hankealueisiin.

Valokuituinfotilaisuus järjestetään Siikajoen valtuustosalissa keskiviikkona 19.6.2019 klo 18 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen kattamista alueista, aikataulusuunnitelmista sekä valokuidun hyödyistä. Tilaisuudessa puhuvat Siikajoen kunnanjohtaja Pertti Severinkangas sekä Jukka-Pekka Kivioja Netplazasta. Netplaza on valokuituhankkeessa Siikajoen Kuidun keskeinen kumppani. Neplazan rooli kattaa Siikajoella muun muassa verkon suunnittelun, myynnin ja markkinoinnin, projektin johtamisen ja rakennuttamisen sekä valvonnan.

Tiedotustilaisuudessa kerrotaan, miten liittymän saa hankittua: sopimuksia voi tehdä myös paikan päällä. Siikajoella on tehty yli 1000 kiinnostuksen ilmaisua halusta hankkia valokuitu – kiinnostuksen ilmaisseiden tulee nyt tehdä liittymäsopimus Siikajoen Kuidun kanssa. Rakentamisen käynnistymiseksi kuuden kymmenestä siikajokisesta taloudesta tulisi tehdä valokuitutilaus, jotta hanke on kannattava ja rakentaminen voidaan käynnistää.

Liittymismaksu on 100 € ja liittymähinnat 100/100 Mbps 39,90 €/kk ja 1000/1000 Mbps/kk 49,90 €/kk sisältäen IPTV-palvelun. Lisäksi tarjolla on osa-aikainen tuote vapaa-ajan asukkaille. Operaattorina toimii Netplaza Oy.

Hankkeelle haetaan valtion tukea. Viimeiset tarkennukset Traficomin myöntämään valtiontukihakemukseen on annettu toukokuun lopussa: päätöstä valtiontuesta odotetaan kesäkuun aikana. Kesän aikana käynnistyy myös luvitus rakentamistyölle tiealueilla sekä rakentamistyön kilpailutus: näiden ennakoidaan valmistuvan syksyn aikana siten, että rakentamistyö Siikajoella voisi käynnistyä loppusyksystä.

Siikajoen Kuidun nettisivut palvelevat osoitteessa www.siikajoenkuitu.fi, lisäksi FB-sivut löytyvät Facebookista tunnisteella Siikajoen Kuitu. Sivuja kannattaa seurata ajantasaisimman tiedon löytämiseksi hankkeen etenemisestä. Sähköisen tilauksen voi tehdä osoitteessa www.tayskuitu.fi/siikajoki tai täyttää paperilomakkeen Siikajoen kunnantalolla.

Infotilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Netplaza Oy, toimitusjohtaja Tommi Linna, 044 5577 555

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Asiakkaat, asiakasverkot ja media ovat ottaneet liittymien suorituskyvyn noston ilolla vastaan

Netplaza nosti perjantaina 3.4. yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn 500 megaan. Netplazassa...

Lue lisää

Netplaza nostaa asiakkaiden valokuituyhteyden suorituskykyä poikkeusolojen ajaksi

Valokuituverkon palveluihin erikoistunut tietoliikenneoperaattori Netplaza nostaa perjantaista lähtien yli...

Lue lisää
Ota yhteyttä Netplazan asiakaspalveluun

Tiedote Netplazan varautumistoimenpiteistä uuden koronaviruksen (COVID-19) vuoksi

Netplaza varautuu uuden koronaviruksen (COVID-19) leviämiseen seuraamalla ja noudattamalla viranomaisohjeita,...

Lue lisää