Netplaza kiihdyttää kasvuaan Cinian tuella

Julkaistu 07/kesäkuu/2018 - 10:00

Oululainen tietoliikenne- ja verkko-operointipalveluita tarjoava Netplaza Oy saa vahvistusta viime vuosien ripeään kasvuunsa Cinia Oy:n ostettua Netplaza Oy:n koko osakekannan.

Netplaza on toimittanut yritysten ja kuntien tietoliikennepalveluita jo yli 20 vuotta erityisesti Pohjois-Pohjanmaalla. Viime vuosina Netplaza on menestynyt lisäksi seudullisten valokuituverkkojen suunnittelu- ja operointipalvelujen tarjoajana ja on tässä markkinassa yksi Suomen johtavia toimijoita.

”Netplaza on kasvanut viime vuosina nopeasti Suomen suurimmaksi itsenäisten alueellisten valokuituverkkojen suunnittelu- ja operointipalveluiden tarjoajaksi”, kertoo Netplaza Oy:n toimitusjohtaja Tommi Linna. ”Palvelemalla seutuverkkoasiakkaitamme olemme vahvasti mukana mahdollistamassa huippunopeiden kiinteiden valokuituyhteyksien ja laajakaistapalveluiden ulottautumisen kattavasti kaikkiin kotitalouksiin ja pienempiinkin yrityksiin ympäri Suomen. Cinian asiantuntemus, kattava runkoverkko Suomessa ja nopeat kansainväliset yhteydet tukevat kasvutavoitteitamme”, Linna kiteyttää.

Seutuverkkopalveluiden ohella Netplaza hakee kasvua laajentamalla yritysten ja kuntien tietoliikennepalvelujen tarjoamista uusilla maantieteellisillä alueilla.

”Aiomme viedä Pohjois-Pohjanmaalla saavuttamamme menestyksekkäät toimintamallit myös uusille alueille Suomessa. Ketterä toimintatapa ja Suomen parhaaksi mainittu asiakaspalvelu ovat nopeiden ja toimivien yhteyksien lisäksi erinomaisia kilpailuvalttejamme”, toimitusjohtaja Linna toteaa.

”Netplazalla on edistyksellistä osaamista tietoliikenne- ja IT-palveluiden tarjonnassa ja rakentamisessa. Tämän hankinnan ansiosta Cinia kykenee kehittämään palveluitaan entistä monipuolisemmiksi sekä laajentamaan palveluidensa kattavuutta myös maantieteellisesti. Netplaza Oy:n saaminen osaksi Ciniaa auttaa meitä kasvustrategiamme toteuttamisessa ja avaa meille huimasti uusia ovia olla mukana digitaalisten menestystarinoiden mahdollistajana”, avaa Cinia Oy:n toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila yrityskaupan merkitystä.

Netplaza jatkaa toimintaansa Cinian itsenäisenä tytäryhtiönä. Kaupalla ei ole vaikutusta yhtiön henkilöstöön tai asiakkuuksiin.
Lisätietoja:
Tommi Linna, toimitusjohtaja, Netplaza Oy, p. 044 5577 555
Ari-Jussi Knaapila, toimitusjohtaja, Cinia Oy, p. 050 2179

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää

Valokuituyhteyden suorituskyvyn nostokampanja päättyy: moni tarvitsee uudessa normaalissa enemmän kaistaa

Netplaza nosti huhtikuussa yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn vähintään 500/500 Mbps nopeuteen....

Lue lisää