Netplaza ostaa GST Domainin palvelut

Julkaistu 13/kesäkuu/2013 - 15:00

GST Domain ja oululainen internetoperaattori Netplaza Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa GST Domainin palvelut siirtyvät Netplazan konesalin palvelinjärjestelmään Oulussa. Asiakkaalle tämä tarkoittaa palveluiden luotettavuuden ja käytettävyyden paranemista sekä ammattitaitoisen ja tehokkaan asiakaspalvelun jatkumista.

Netplazan konesali sijaitsee Oulussa Viestintäviraston määräykset täyttävässä operaattoritasoisessa tilassa. Konesalissa on hälytys- ja sammutusjärjestelmä, kulunvalvonta sekä varavoimakone ja UPS-akkujärjestelmä takaamassa palveluiden käytettävyyden vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Netplazan tietoliikenneyhteydet Oulusta maailmalle on kolmennettu toisistaan riippumattomien runkoverkko-operaattoreiden verkkojen kautta. Kaikki Netplazan palvelimet varmistetaan vuorokausittain erillisessä laitetilassa sijaitsevaan palvelinjärjestelmään, joten tiedot ovat turvassa ja tarvittaessa tiedostojen palauttaminen on nopeaa.

Palveluiden siirtyminen Netplazalle mahdollistaa asiakkaille entistä toimivammat ja turvallisemmat sähköposti- ja kotisivupalvelut. GST Domain kiittää asiakkaitaan
pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Asiakkaan ei toistaiseksi tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä palveluiden siirtoon liittyen. Netplazasta ollaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin seuraavien viikkojen aikana. Kaikki palvelut siirretään sellaisenaan uusiin palvelinjärjestelmiin.

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

GST Domain
asiakaspalvelu 040-5788051
kontakti@gstdomain.net

Netplaza Oy
asiakaspalvelu 040-5145125
info@netplaza.fi, myynti@netplaza.fi

Netplaza Oy on vuonna 1996 perustettu oululainen internetoperaattori. Liikevaihto ylitti vuonna 2012 miljoonan euron rajan. Netplaza on saanut johtavilta luottoluokittajilta korkeimmat luokitukset jo vuodesta 2006 alkaen (Dun & Bradstreet, Suomen Asiakastieto). Netplazan palveluksessa on 10 henkilöä ja avainhenkilöt omistavat yrityksen.

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Traficomin yhteisrakentamiskilpailun voittajat julkistettiin tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Traficomin Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun voitto Reisjärven hankkeelle

Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun ykköspalkinnon on voittanut Reisjärven yhteisrakentamishanke. Paikallinen...

Lue lisää

Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta? Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä:...

Lue lisää

Jarno Laitinen siirtyy Cinialle 1.10.

Netplazasta monelle tuttu Jarno Laitinen siirtyy Netplazalta Cinialle 1.10.2019 alkaen. Jarno...

Lue lisää