Netplaza siirtyy Cinia-brändin alle 3.5.2021 alkaen

Julkaistu 22/huhtikuu/2021 - 12:15

Olemme vuonna 2018 tapahtuneen yrityskaupan myötä integroituneet asteittain emoyhtiöömme Ciniaan. Nyt myös Netplazan asiakaspalvelu ja viestintä siirtyvät 3.5.2021 alkaen Cinia-brändin alle.

Netplazan www-sivut toimivat brändimuutoksen siirtymäajan nykyisellään ja siirtymäajan jälkeen ohjaavat Cinian www.cinia.fi -sivustolle. Brändiuudistuksella ei ole vaikutusta asiakkaidemme sopimussuhteisiin.

Kuituverkkojen asiakastuki siirtyy uuteen verkko-osoitteeseen

Kuituverkkojen asiakastuki verkossa löytyy jatkossa osoitteesta kuituverkkotuki.cinia.fi. Samalta sivulta löytyy myös asiakkaille tuttu chat-palvelu. Ennallaan säilyvät tutut kuituverkkojen tuen asiakaspalvelunumerot ja palveluajat sekä asiakaspalvelutiimin kokoonpano. Kuituverkkotuen uusi sähköpostiosoite on kuituverkot(at)cinia.fi.

Uudet yritystuen- ja myynnin palvelunumerot ja sähköpostiosoitteet

Uudistuksen myötä otamme 3.5.2021 alkaen käyttöön uudet yritystuen ja -myynnin palvelunumerot sekä sähköpostiosoitteet.

Yritystuki
Yritystukemme palvelee teitä jatkossa Cinian tietoverkkoratkaisuiden yritystuen nimellä arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 12-16 puhelinnumerosta 029 300 8720. Yritystuen uusi sähköpostiosoite on tuki(at)cinia.fi ja osoitteeseen voi laittaa tukipyyntöjä entiseen tapaan.

Yritysmyynti
Yritysmyyntimme tavoitat jatkossa numerosta 029 300 8715 sekä sähköpostitse myynti(at)cinia.fi -osoitteesta. Kaikki henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)cinia.fi.

HUOM! Vanhat palvelunumerot eivät poistu heti käytössä, vaan alkuvaiheessa niistä on ohjaus uuteen numeroon ja myöhemmin ohjeistus uuteen numeroon soittamisesta. Puheluiden hinta palvelunumeroihin on jatkossakin normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun mukainen (sis. ALV).

Vanhat palvelunumerot eivät poistu heti käytössä, vaan alkuvaiheessa niistä on ohjaus uuteen numeroon ja myöhemmin ohjeistus uuteen numeroon soittamisesta.

Webmail-palveluun pääsee jatkossa Cinian verkkopalvelun kautta

Netplazan tarjoamaan Webmail-palveluun kirjautuminen tapahtuu jatkossakin https://webmail.netplaza.fi/ osoitteesta. Linkki kirjautumissivulle löytyy myös Cinian verkkopalvelun alareunan pikalinkeistä. Lue lisää.

Onko käytössänne Netplazan logo?

Mikäli teillä on kanssamme yhteistyösopimus ja materiaaleissanne tai verkkosivuillanne on käytössä Netplazan logo, pyydämme teitä olemaan yhteydessä viestintäämme viestinta(at)cinia.fi ja pyytämään käyttöönne Cinian logon.

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplazan asiointikanavat löytyvät jatkossa Cinian verkkopalvelusta

Cinia on viime vuosina kasvanut, kehittänyt ja monipuolistanut palveluitaan merkittävästi sekä oman...

Lue lisää

Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää