Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Julkaistu 03/lokakuu/2019 - 09:00

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta?

Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä: vähän tarjontaa, ei lainkaan kilpailua. Suomen paras internetoperaattori Netplaza tulee tämän syksyn aikana Kuopioon rytinällä: meidät tuntee luotettavista yhteyksistä ja Suomen parhaasta asiakaspalvelusta.

Netplaza on kuluneen vuoden aikana rakentanut teknisiä valmiuksia Kuopioon: näiden avulla pystymme tarjoamaan Kuopion alueelle sijoittuneille yrityksille entistä tehokkaampia ja nopeampia yhteyksiä. Hyvien yhteyksien lisäksi meiltä saa yritykselle räätälöidyn palvelun: meillä ei täytellä lomakkeita lomakkeiden täyttämisen ilosta eikä kuunnella puhelimessa biibabbaluulaa.

Liiketoimintamme kivijalka on huippunopeissa yhteyksissä, jotka tutkitusti parantavat toimintavarmuudellaan sekä työnteon tehokkuutta, yrityksen tuottavuutta kuin myös työssäviihtyvyyttä: mikään ei lisää työntekijän kuormitusta niin kuin toimimattoman yhteyden käyttö.

Huono yhteys liittyy olennaisesti digiajalla myös yrityksestä syntyvään mielikuvaan: kuinka kiinnostava on yhteistyökumppani, jonka puhe puuroutuu skypeyhteydessä ja esitykset pikselöityvät mössöksi?

Saanemme kertoa hieman itsestämme?

Netplaza on oululaislähtöinen, erityisesti valokuituyhteyksiä hyödyntävä internetoperaattori, joka on palvellut yritysasiakkaita ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuotta. Liikevaihtoennusteemme tälle vuodelle on yli 7 miljoonaa euroa: arkemme pyörii noin 50 asiantuntijatyöntekijän voimin.

Toimitamme yhteydet mm. Finavian jokaiselle lentokentälle ympäri Suomen, myös Kuopioon. Lisäksi palvelumme ovat valinneet Kuopion alueelta jo muun muassa Rakennusliike Lapti sekä kasvuyritys Pakkasmarja Suonenjoelta. Savon Kuitu puolestaan tarjoaa internetpalvelujamme omille asiakkailleen useassa Savon kunnassa.

Kuopion yritysmyynti on nyt käynnistynyt ja olemme Kuopiossa laajemmin esillä niin somessa kuin mediassakin. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme ja ota yhteyttä. Kuopion yritysmyynnissä teitä palvelee Aleksanteri Pyrrö, 040 8232478, aleksanteri.pyrro(at)netplaza.fi.

Palveluksessanne!

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää

Valokuituyhteyden suorituskyvyn nostokampanja päättyy: moni tarvitsee uudessa normaalissa enemmän kaistaa

Netplaza nosti huhtikuussa yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn vähintään 500/500 Mbps nopeuteen....

Lue lisää

Laitetaan hyvä kiertämään – Cinia-Netplaza mukana Pahimman yli -kampanjassa

Koronaviruksen aiheuttama epidemia heikentää monen perheen toimeentuloa. Kipeimmin vaikutukset näkyvät...

Lue lisää