Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Julkaistu 03/lokakuu/2019 - 09:00

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta?

Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä: vähän tarjontaa, ei lainkaan kilpailua. Suomen paras internetoperaattori Netplaza tulee tämän syksyn aikana Kuopioon rytinällä: meidät tuntee luotettavista yhteyksistä ja Suomen parhaasta asiakaspalvelusta.

Netplaza on kuluneen vuoden aikana rakentanut teknisiä valmiuksia Kuopioon: näiden avulla pystymme tarjoamaan Kuopion alueelle sijoittuneille yrityksille entistä tehokkaampia ja huippunopeita yhteyksiä. Hyvien yhteyksien lisäksi meiltä saa yritykselle räätälöidyn palvelun: meillä ei täytellä lomakkeita lomakkeiden täyttämisen ilosta eikä kuunnella puhelimessa biibabbaluulaa.

Liiketoimintamme kivijalka on huippunopeissa yhteyksissä, jotka tutkitusti parantavat toimintavarmuudellaan sekä työnteon tehokkuutta, yrityksen tuottavuutta kuin myös työssäviihtyvyyttä: mikään ei lisää työntekijän kuormitusta niin kuin toimimattoman yhteyden käyttö.

Huono yhteys liittyy olennaisesti digiajalla myös yrityksestä syntyvään mielikuvaan: kuinka kiinnostava on yhteistyökumppani, jonka puhe puuroutuu skypeyhteydessä ja esitykset pikselöityvät mössöksi?

Saanemme kertoa hieman itsestämme?

Netplaza on oululaislähtöinen, erityisesti valokuituyhteyksiä hyödyntävä internetoperaattori, joka on palvellut yritysasiakkaita ja julkisyhteisöjä jo yli 20 vuotta. Liikevaihtoennusteemme tälle vuodelle on yli 7 miljoonaa euroa: arkemme pyörii noin 50 asiantuntijatyöntekijän voimin.

Toimitamme yhteydet mm. Finavian jokaiselle lentokentälle ympäri Suomen, myös Kuopioon. Lisäksi palvelumme ovat valinneet Kuopion alueelta jo muun muassa Rakennusliike Lapti sekä kasvuyritys Pakkasmarja Suonenjoelta. Savon Kuitu puolestaan tarjoaa internetpalvelujamme omille asiakkailleen useassa Savon kunnassa.

Kuopion yritysmyynti käynnistyy 3.10. kun Netplaza alkaa näkyä Kuopiossa laajemmin niin somessa kuin mediassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme ja ota yhteyttä. Kuopion yritysmyynnissä teitä palvelee Aleksanteri Pyrrö, 040 8232478, aleksanteri.pyrro(at)netplaza.fi.

Palveluksessanne!

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Jarno Laitinen siirtyy Cinialle 1.10.

Netplazasta monelle tuttu Jarno Laitinen siirtyy Netplazalta Cinialle 1.10.2019 alkaen. Jarno...

Lue lisää

Netplazan kuituhankkeet etenevät

Netplaza on vuoden ajan tarjonnut kuituyhtiöille operaattoripalvelun lisäksi kokonaisvaltaista...

Lue lisää

Netplaza keskeisessä roolissa myös Siikajoen valokuituhankkeessa

Nivalan, Pyhäjoen, Raahen ja Reisjärven hankkeiden lisäksi Netplazalla on merkittävä rooli myös Siikajoen...

Lue lisää