Netplaza verkko-operaattoriksi Iin Energian Iisiverkkoon

Julkaistu 29/kesäkuu/2016 - 08:00

Iin Energia Oy:n alueellisen valokuituverkon internetpalveluntarjoajaksi on valittu Netplaza Oy. Oululainen internetoperaattori Netplaza toimittaa Iisiverkkoon tietoliikenneyhteydet sekä IPTV-palvelun.

Tavoitteenamme on rakentaa alueellinen valokuituverkko koko Iin alueelle. Huippunopeat internetyhteydet sekä erilaiset hyöty- ja viihdepalvelut ovat merkityksellisiä tekijöitä koko alueen kehitykselle, iloitsee Iin Energian toimitusjohtaja Kari Kuusela.

Alueellisten valokuituverkkojen rakentaminen on nykyaikainen ja luonnollinen lisä yhteiskunnan perusrakenneverkostoja eli infrastruktuuria tuottaville tahoille kuten sähköyhtiöt. Perusliiketoimintaansa toteuttaessaan sähköyhtiöt tekevät runsaasti maankaivutöitä, joiden yhteydessä valokuidun rakentaminen on erinomainen investointi tulevaisuuteen.

On hienoa päästä kumppaniksi paikalliselle toimijalle, joka katsoo vahvasti tulevaan ja on sitoutunut alueen kehittämiseen. Odotamme innolla yhteistyötä Iin Energian kanssa, kertoo Netplazan toimitusjohtaja Tommi Linna.

Laajakaistaverkon liittymämyynti ja asiakashankinta on menossa ja rakentaminen alkaa kesällä 2017.

Lisätietoja:
Kari Kuusela, toimitusjohtaja, Iin Energia Oy, 0400 683 696
Jukka Kontula, myyntijohtaja, Netplaza Oy, 040 592 4564

Oululaislähtöinen Netplaza Oy on Suomen suurin yksityinen Internet-operaattori. Se on myös johtava alueellisten valokuituverkkojen palveluntarjoaja, jonka palvelut on saatavana koko Suomessa. Monipuolisten yritys- ja seutuverkkopalvelujen lisäksi Netplaza on esimerkiksi Oulun kaupungin ja ympäristökuntien palvelujen tarjoaja. Netplazan liikevaihtoennuste vuonna 2016 on 4 miljoonaa euroa.

Iin Energia Oy on 100-prosenttisesti Iin kunnan omistama sähköyhtiö. Liikevaihto vuonna 2015 oli 4,47 miljoonaa euroa, asiakkaita 4860 ja henkilökuntaa 12 henkilöä. Iisiverkko on Iin Energian uusi liittymäpalvelu, joka takaa huippunopeat internetyhteydet ja muut tietoliikenneyhteydet kotitalouksille, mökkiläisille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Traficomin yhteisrakentamiskilpailun voittajat julkistettiin tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Traficomin Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun voitto Reisjärven hankkeelle

Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun ykköspalkinnon on voittanut Reisjärven yhteisrakentamishanke. Paikallinen...

Lue lisää

Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta? Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä:...

Lue lisää

Jarno Laitinen siirtyy Cinialle 1.10.

Netplazasta monelle tuttu Jarno Laitinen siirtyy Netplazalta Cinialle 1.10.2019 alkaen. Jarno...

Lue lisää