Netplazan asiointikanavat löytyvät jatkossa Cinian verkkopalvelusta

Julkaistu 22/maaliskuu/2021 - 11:37

Cinia on viime vuosina kasvanut, kehittänyt ja monipuolistanut palveluitaan merkittävästi sekä oman tuotekehityksen että yritysostojen kautta. Cinia-konserniin kuuluvat nyt myös tytäryhtiömme Netplaza Oy, NDC Networks Oy ja OptimeSys Oy.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin yhdistämme konsernin tarjoamia tuotteita, palveluja sekä asiointikanavia yhteen verkkopalveluun. Tulevaisuudessa löydät Netplazan osaamisen Cinia-brändin alta niin verkkosivuilta kuin sosiaalisesta mediasta.

Tiivistäessämme yhteistyötä myös Cinian brändi uudistuu kuvaamaan kasvavaa osaamistamme. Cinia on tietoverkko-, ohjelmisto- ja kyberturvallisuuspalveluita tarjoava tietoliikenteen ja tietotekniikan monialayritys, joka toimii teleoperaattorina ja tuottaa monipuolisesti asiantuntija-, ohjelmistokehitys- sekä tietoliikennepalveluita. Cinia operoi omistamiaan tai asiakkaiden omistamia tietoliikenneverkkoja.

Cinia on suomalainen toimija. Sen omistajia ovat Suomen valtio (n. 77,5 %), Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen (n. 11,2 %) ja Pohjola Vakuutus Oy (n. 11,2 %).

Brändiuudistuksella ei ole vaikutusta asiakkaiden sopimussuhteisiin. Netplazan kaikki tuotteet ja palvelut sulautuvat Cinia-brändin alle.

Tämän ennakkotiedotteen lisäksi toimitamme asiakkaillemme palvelukohtaista lisätietoa viestintäkanavien ja yhteystietojen muutoksesta sekä toteutuksen aikataulusta maalis-huhtikuun aikana. Netplazan www-sivut toimivat brändiuudistuksen siirtymäajan nykyisellään ja siirtymäajan jälkeen ohjaavat www.cinia.fi -sivustolle. Seuraathan viestintäämme sekä nettisivuilla että somessa.

Yhteistyöterveisin,

Netplaza Oy
Yritysten tietoverkkoratkaisut
Liiketoimintayksikön johtaja Antti Alasalmi
antti.alasalmi(at)cinia.fi
040 582 6854

Netplaza Oy 
Alueelliset kuituverkkoratkaisut
Liiketoimintayksikön johtaja Jarno Laitinen
jarno.laitinen(at)cinia.fi
040 517 0121

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplaza siirtyy Cinia-brändin alle 3.5.2021 alkaen

Olemme vuonna 2018 tapahtuneen yrityskaupan myötä integroituneet asteittain emoyhtiöömme Ciniaan. Nyt myös...

Lue lisää

Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää