Netplazan tarina saa uuden kertojan: vahvistamme näkyvyyttämme ja rooliamme valtakunnallisena toimijana

Julkaistu 01/marraskuu/2018 - 09:57

Savolainen somevelho Minna Jaakkola on aloittanut 1.11.2018 Netplazan viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Netplaza Oy on voimakkaasti kasvava kotimainen tietoliikenneoperaattori, joka toimittaa tietoliikenneratkaisuja yrityksille ja yhteisöille sekä toimii seudullisten seutuverkkoyhtiöiden keskeisenä kumppanina. Oululainen Netplaza siirtyi kesäkuussa valtio-omisteisen Cinian omistukseen ja keskittyy yhä voimakkaammin Suomen digitaalisen kilpailukyvyn tukemiseen mahdollistamalla valokuituverkkojen rakentumisen kaikkialle, missä suomalaiset haluavat asua, työskennellä, yrittää ja käyttää digitalisoituvia palveluja. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 30 henkeä ja sen toiminta laajenee nopeasti Suomessa.

Netplazan toimintaideana ja arvopohjana on erottua markkinoilla toimijana, joka uskaltaa toimia toisin: asiakkaan tuntemukselle räätälöidyt ratkaisut, kunnianhimo ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen sekä rohkeus nähdä toimintakentän uudet mahdollisuudet ovat yrityksen kivijalka. Netplazan arvojen mukaisesti työyhteisöstä löytyy moniosaajia, jotka näkevät ratkaisun siellä, missä muut näkevät vain ongelmia.

Rohkeus, edelläkävijyys, halu erottautua ja yhtiön ihmislähtöinen toimintatapa ovat motivaation ja inspiraation lähteitä Minna Jaakkolalle, joka aloittaa Netplazan viestintä- ja markkinointipäällikkönä 1.11.2018.

Jaakkola tunnetaan laajakaistaviestinnän ja digikehityksen pioneerina erityisesti Pohjois-Savon alueella. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen kehitysyhtiö SavoGrown viestintäpäällikön tehtävistä vedettyään 2010-luvun maakunnallisia laajakaistainfran tukihankkeita sekä digipalvelujen kehittämishankkeita. Jaakkola on yksi maamme näkyvimmistä hahmoista julkishallinnon digikehittämistyössä. Hänet tunnetaan mm. Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksen toisena kirjoittajana sekä aktiivisena somevaikuttajana. Jaakkolan tausta on toimittajana ja organisaatioviestinnän uudistajana.
– Jaakkolan palkkaaminen tarkoittaa sitä, että Netplaza saa joukkoonsa tarinankertojan ja teknologisten ratkaisujen ”inhimillistäjän”: ihmisen, joka osaa kertoa teknologian edistysaskeleista ja digitalisaatiosta ihmislähtöisesti ja kiinnostavasti ja innostaa ihmisiä uusien, rohkeiden innovaatioiden pariin. Minnan tehtävänä on tehdä näkyväksi se osaaminen ja intohimo tekemiseen, joka jokaisella työntekijällämme on, sanoo toimitusjohtaja Tommi Linna.

Netplazan tavoitteena on yhdessä Cinian kanssa rakentaa Suomesta tietoliikenneyhteyksien globaali solmukohta, joka varmistaa Suomen digikilpailukyvyn mahdollistamalla miljoonan valokuidun rakentumisen Suomeen.

Lisätietoja: Netplaza Oy toimitusjohtaja Tommi Linna, 044 5577 555

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Traficomin yhteisrakentamiskilpailun voittajat julkistettiin tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Traficomin Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun voitto Reisjärven hankkeelle

Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun ykköspalkinnon on voittanut Reisjärven yhteisrakentamishanke. Paikallinen...

Lue lisää

Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta? Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä:...

Lue lisää

Jarno Laitinen siirtyy Cinialle 1.10.

Netplazasta monelle tuttu Jarno Laitinen siirtyy Netplazalta Cinialle 1.10.2019 alkaen. Jarno...

Lue lisää