Netplazan tarina saa uuden kertojan: vahvistamme näkyvyyttämme ja rooliamme valtakunnallisena toimijana

Julkaistu 01/marraskuu/2018 - 09:57

Savolainen somevelho Minna Jaakkola on aloittanut 1.11.2018 Netplazan viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Netplaza Oy on voimakkaasti kasvava kotimainen tietoliikenneoperaattori, joka toimittaa tietoliikenneratkaisuja yrityksille ja yhteisöille sekä toimii seudullisten seutuverkkoyhtiöiden keskeisenä kumppanina. Oululainen Netplaza siirtyi kesäkuussa valtio-omisteisen Cinian omistukseen ja keskittyy yhä voimakkaammin Suomen digitaalisen kilpailukyvyn tukemiseen mahdollistamalla valokuituverkkojen rakentumisen kaikkialle, missä suomalaiset haluavat asua, työskennellä, yrittää ja käyttää digitalisoituvia palveluja. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 30 henkeä ja sen toiminta laajenee nopeasti Suomessa.

Netplazan toimintaideana ja arvopohjana on erottua markkinoilla toimijana, joka uskaltaa toimia toisin: asiakkaan tuntemukselle räätälöidyt ratkaisut, kunnianhimo ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen sekä rohkeus nähdä toimintakentän uudet mahdollisuudet ovat yrityksen kivijalka. Netplazan arvojen mukaisesti työyhteisöstä löytyy moniosaajia, jotka näkevät ratkaisun siellä, missä muut näkevät vain ongelmia.

Rohkeus, edelläkävijyys, halu erottautua ja yhtiön ihmislähtöinen toimintatapa ovat motivaation ja inspiraation lähteitä Minna Jaakkolalle, joka aloittaa Netplazan viestintä- ja markkinointipäällikkönä 1.11.2018.

Jaakkola tunnetaan laajakaistaviestinnän ja digikehityksen pioneerina erityisesti Pohjois-Savon alueella. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen kehitysyhtiö SavoGrown viestintäpäällikön tehtävistä vedettyään 2010-luvun maakunnallisia laajakaistainfran tukihankkeita sekä digipalvelujen kehittämishankkeita. Jaakkola on yksi maamme näkyvimmistä hahmoista julkishallinnon digikehittämistyössä. Hänet tunnetaan mm. Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksen toisena kirjoittajana sekä aktiivisena somevaikuttajana. Jaakkolan tausta on toimittajana ja organisaatioviestinnän uudistajana.
– Jaakkolan palkkaaminen tarkoittaa sitä, että Netplaza saa joukkoonsa tarinankertojan ja teknologisten ratkaisujen ”inhimillistäjän”: ihmisen, joka osaa kertoa teknologian edistysaskeleista ja digitalisaatiosta ihmislähtöisesti ja kiinnostavasti ja innostaa ihmisiä uusien, rohkeiden innovaatioiden pariin. Minnan tehtävänä on tehdä näkyväksi se osaaminen ja intohimo tekemiseen, joka jokaisella työntekijällämme on, sanoo toimitusjohtaja Tommi Linna.

Netplazan tavoitteena on yhdessä Cinian kanssa rakentaa Suomesta tietoliikenneyhteyksien globaali solmukohta, joka varmistaa Suomen digikilpailukyvyn mahdollistamalla miljoonan valokuidun rakentumisen Suomeen.

Lisätietoja: Netplaza Oy toimitusjohtaja Tommi Linna, 044 5577 555

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Netplaza avasi uuden toimipisteen Kuopioon

Jalkautumisemme Kuopioon on tänä syksynä kulminoitunut uuden toimipisteen avaamiseen. Palvelemme nyt Savon seudun...

Lue lisää

Koillisväylän merikaapelihanke vahvistuu: Cinialle uusia kumppaneita Japanista, Norjasta ja Suomesta

Netplazan emoyhtiö Cinia Oy tiedottaa Koillisväylän merikaapelihankkeen etenemisestä: Cinia Oy valmistelee...

Lue lisää

Valokuituyhteyden suorituskyvyn nostokampanja päättyy: moni tarvitsee uudessa normaalissa enemmän kaistaa

Netplaza nosti huhtikuussa yli 17 000 kuluttajaliittymän suorituskyvyn vähintään 500/500 Mbps nopeuteen....

Lue lisää