Netplazan Täyskuitu-brändi rakentaa laajempaa tietoisuutta valokuituyhteyksille

Julkaistu 31/tammikuu/2019 - 09:44

Netplaza rakentaa Täyskuitu-brändillä valtakunnallista tunnettuutta hyville tietoliikenneyhteyksille, digiajan perusoikeudelle.

Markkinoilla tavataan monenlaista liittymää ja tietoliikenneyhteyttä: kuituna myydään yhteyksiä ja tuotteita, joilla on vähäinen yhteys tai ei mitään yhteyttä valokuidun avulla toimitettuun, symmetriseen ja huippunopeaan tietoliikenneyhteyteen.

Meillä Netplazassa on näistä katteettomista lupauksista saatu tarpeeksi! Lanseeraamme markkinoille alueellisten yhteistyökumppaneidemme markkinoinnissa ja myynnissä käytettäväksi Täyskuitu -tuotemerkin.

Täyskuitu -tuotemerkki kertoo, että myynnissä on aito valokuituliittymä huippunopein yhteyksin, jopa gigaisena. Liittymä tuotetaan valokuitutekniikkaan nojaten. Täyskuitu mahdollistaa täyspalvelun: kaikki tarjolla olevat palvelut ovat käyttöönotettavissa täyskuidun mahdollistaman nopeuden ja tekniikan avulla.

Tietoliikenneyhteys on
digiajan perusoikeus

Täyskuitu mahdollistaa käyttäjälleen täystulevaisuuden: Sinun ei tarvitse huolehtia nyt eikä tulevaisuudessa, pääsetkö kiinni tarjolla oleviin tietoyhteiskunnan palveluihin. Hyvä tietoliikenneyhteys on mielestämme digiajan perusoikeus ja kuuluu kaikille!

Täyskuitu-tuotemerkkiä rekisteröidään parhaillaan Netplazalle. Täyskuitu tulee toimimaan yhteismarkkinointibrändinä niille Netplazan alueellisille valokuituyhtiöille ja yhteistyökumppaneille, jotka hyödyntävät Netplazan markkinointi- ja myyntipalveluita valokuitumarkkinoinnissa. Ensimmäisenä tuotemerkin ottavat käyttöönsä Nivalan Kuitu ja Raahen Kuitu.

Täyskuitubrändin alle rakentuu laaja markkinoinnin työkalupakki nettisivuista flyereihin ja lehti-ilmoituksista rollupeihin. Täyskuitubrändi rakentaa myös valtakunnallista tunnettuutta ja kattavuutta valokuituliiketoiminnalle ja -toimijoille. Lisää tietoa täyskuidusta löydät www.tayskuitu.fi.

Täyskuitu on tae täyspainoisesta yhteydestä! Hanki vajaat kuitusi muualta!

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tommi Linna, 044 5577 555, Netplaza Oy

Uudet kirjoitukset: Uutiset

Traficomin yhteisrakentamiskilpailun voittajat julkistettiin tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Traficomin Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun voitto Reisjärven hankkeelle

Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun ykköspalkinnon on voittanut Reisjärven yhteisrakentamishanke. Paikallinen...

Lue lisää

Netplaza tarjoaa tietoliikenneyhteyksiä, tehoja ja tuottavuutta Kuopion alueen yrityksille

Saanemme pyyhkiä pölyt Kuopiosta? Kuopion tietoliikennemarkkinat ovat pitkään olleet kuin seisovaa vettä:...

Lue lisää

Jarno Laitinen siirtyy Cinialle 1.10.

Netplazasta monelle tuttu Jarno Laitinen siirtyy Netplazalta Cinialle 1.10.2019 alkaen. Jarno...

Lue lisää